Tessa Kiros brengt in kookboek ode aan Italië

‘La Dolce Vita’ is een ode aan het Italië dat Tessa Kiros zo graag haar thuis noemt. Ze selecteerde heerlijke, authentieke recepten van Italiaanse mama’s. Van Siciliaanse pasta al forno en citroentaart tot heerlijke snacks en ander lekkers voor in de provisiekast, zoals limoncello, truffelboter en vanillezout. En ze verklapt ook allerlei ideeën en handigheidjes die al genereaties lang van Italiaanse moeder op dochter worden overgedragen: om zowel het eten, de tafel als de rest van het huis nét iets origineler te presenteren.

Naast een schat aan lekkere recepten – bijna 400 pagina’s – staat La Dolce Vita vol met prachtige sfeer- en receptfoto’s en persoonlijke verhalen.

Over de auteur
Tessa Kiros heeft een Finse moeder en een Grieks-Cypriotische vader en is in Londen geboren. Toen ze vier jaar was, verhuisde het gezin naar Zuid-Afrika en op achttienjarige leeftijd ging Tessa zelf reizen. Ze leerde alles wat ze te weten kon komen over culturen en tradities over de hele wereld. Tessa heeft in The Groucho Club in Londen en in Sydney, Athene en Mexico gekookt.

Tijdens een reis door Italië ontmoette ze haar echtgenoot. Samen met hun twee dochters wonen ze tegenwoordig in Toscane. Ze maakt in haar kookboeken een culinaire reis door de meest uiteenlopende keukens en tijden. Een zeer persoonlijke en unieke aanpak die haar een grote schare trowue fans heeft bezorgd. www.tessakiros.com

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Tessa van Leijenhorst schrijft boek over Martijn Krabbé
Lees ook:Nieuwe thriller van Elizabeth George: Verloren onschuld
Lees ook:Henk Bleker schrijft boek over wat wij van Italië kunnen leren
Lees ook:Zomer van De Zilveren Lepel
Lees ook:De Zilveren Lepel voor kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.