Jeff Kinney absoluut geen loser

Jeff Kinney behoort volgens De Stern tot de meest gelezen auteurs van de 21ste eeuw. Ook in Nederland is zijn Loser-serie een razend succes. Zo zijn er al meer dan 100.000 exemplaren verkocht van de eerste delen.

Ken je Bram Botermans nog niet? Hoog tijd dat je de kleurrijke hoofdpersoon van ‘Het leven van een Loser’ ontmoet. Bram Botermans vindt het leven een hel. Op de middelbare school moet hij zich staande houden tussen kleine brugpiepers en volgroeid gespuis dat zich al scheert. Zelf is hij ervan overtuigt dat hij briljant is. Alleen… zijn omgeving denkt daar anders over. Die ziet hem van de ene naar de andere ramp blunderen.

Kun je geen genoeg van de serie krijgen, dan hebben we goed nieuws. Vanaf oktober speel jezelf de hoofdrol in ‘Jouw leven als Loser’ en deel vier – ‘Een hondenleven’ – verschijnt in februari.

Over de auteur
De Amerikaan Jeff Kinney (1971) oogt als een kruising tussen een baldadige scholier en een computer nerd. Voordat hij ‘Het leven van een Loser’ schreef, ontwikkelde hij online games. Als kind hield hij geen dagboek bij (daar heeft hij spijt van), maar hij wilde altijd al dolgraag striptekenaar worden. Zijn laconieke humor hebben hem tot het nieuwe kinderidool gemaakt. Wereldwijd zijn er meer dan 50 miljoen boeken verkocht. ‘Het leven van een Loser’ werd vertaald in meer dan 40 landen.

[isbn]9789026125690[/isbn]
[isbn]9789026127830[/isbn]
[isbn]9789026195396[/isbn]
[isbn]9789026129568[/isbn]

Lees ook:Het leven van een Loser Selexyz jeugdboek van het jaar
Lees ook:Graphic novels voor kids groot succes
Lees ook:Kinderboek Het leven van een loser bekroond met Goud
Lees ook:Lover of Loser in september in première
Lees ook:Manon Sikkel wint twee prijzen tijdens De Nederlandse Kinderjury

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.