Het leven van een Loser Selexyz jeugdboek van het jaar

De boekverkopers van selexyz hebben het boek ‘Het leven van een Loser – Vette pech!’ van Jeff Kinney uitgeroepen tot het beste jeugdboek van het jaar 2011. Ieder jaar kiezen de kinderboekverkopers van de selexyz-boekhandels het allerbeste boek uit een enorm aanbod aan jeugd- en kinderboeken. Het boek, vertaald door Hanneke Majoor, is het tweede deel in de reeks ‘Het leven van een Loser’, waar in Nederland al drie delen van zijn verschenen, en inmiddels meer dan 100.000 exemplaren van zijn verkocht!

Uniek aan het boek is de combinatie van tekst, strip en tekeningen, waardoor het eruitziet als een echt dagboek. Rutger van der Heijden, boekverkoper bij selexyz kooyker in Leiden: “‘Het leven van een Loser’ is een boek voor kinderen die niet zo houden van lezen. De humor is erg gevat en de illustraties zijn uiterst komisch. Laat al die andere vertalingen maar snel komen.”

Er is ook een film van de serie verschenen: ‘Diary of a Wimpy Kid’. De serie is inmiddels vertaald in dertig landen en voert wereldwijd de bestsellerlijsten aan, van de VS (de nummer één van de New York Times-bestsellerlijst) tot Nederland, waar het derde deel ‘Bekijk het maar!’ regelmatig in de Bestseller top 60 opduikt.

[isbn]9789026127830[/isbn]

Lees ook:Jeff Kinney absoluut geen loser
Lees ook:Verslavende mix van chicklit en thriller
Lees ook:Aardkinderen meest succesvolle serie in de boekhandel
Lees ook:Win! Nieuwste van Jean M Auel
Lees ook:Hoofdrol voor Ruud Feltkamp in Carry Slee-film

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.