Aardkinderen meest succesvolle serie in de boekhandel

Trouwe fans van Jean M. Auel konden op 29 maart 2011 eindelijk naar de boekhandel om hun Aardkinderen-serie compleet te maken. En dat is massaal gebeurd, want in slechts drie maanden tijd zijn er in Nederland al meer dan 100.000 exemplaren van de nieuwe edities van de Aardkinderen-boeken verkocht!

Het zesde en laatste deel in de serie, ‘Het lied van de grotten’, verscheen wereldwijd op 29 maart 2011. Al meteen belandde de titel op de eerste plaats in de Bestseller 60. Het boek staat sindsdien onafgebroken in de toplijst. Ook deel 1 in de serie, ‘De stam van de holenbeer’, haalde de Bestsellerlijst. De digitale edities van De Aardkinderen-serie zijn eveneens populair. Inmiddels zijn er in Nederland al bijna 4.000 e-books van deel 1 tot en met deel 6 verkocht.

Totaal aantal exemplaren
Sinds 1980, het jaar waarin het eerste deel van de Aardkinderen-serie verscheen, zijn er in Nederland in totaal 1,6 miljoen exemplaren van de Aardkinderen-boeken verkocht. Wereldwijd staat de teller op ruim 40 miljoen exemplaren.

De Aardkinderen-serie
De serie De Aardkinderen vertelt het verhaal van het mysterie van het ontstaan van de mensheid en de harde strijd om in de prehistorie te overleven. De romancyclus bestaat uit de boeken ‘De stam van de holenbeer’ (1980), ‘De vallei van de paarden’ (1982), ‘De mammoetjagers’ (1985), ‘Het dal der beloften’ (1990), ‘Een vuurplaats in steen’ (2002) en het zesde en laatste deel, ‘Het lied van de grotten’ (2011).

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Win! Nieuwste van Jean M Auel
Lees ook:Aardkinderen-serie afgesloten door Jean M. Auel
Lees ook:Laatste deel De aardkinderen-serie verschijnt 30 maart 2011
Lees ook:Exit Vijftig Tinten… Ontdek Hacker-serie van Meredith Wild
Lees ook:Langverwachte vijfde deel in Q-serie Jussi Adler-Olsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.