Hoe jij de Magistrale Avonturenplaneten ontdekte…

Wat mij betreft echt een boek om tijdens Sinterklaas cadeau te geven!

Het wonderbaarlijke verhalenlaboratoruim CircusPatz presenteert een nieuw prachtig full colour en authentiek vormgegeven ruimteschipdagboek, inclusief grote planetenkaart en sterrenwindkaartjes om je eigen koers door het boek te bepalen. Ben je er weer klaar voor? Heb je je avonturenspullen gepakt? Ja, jij. Want in dit nieuwe avontuur speel jij weer de hoofdrol! Je gaat namelijk samen met astronaut Maud en haar stoere ruimteschiprobothondje Laika de Magistrale Avonturenplaneten ontdekken. Ga mee, als je durft…

‘Hoe jij de Magistrale Avonturenplaneten ontdekte’ is vormgegeven in jaren ’50 sciencefictionstijl. Iedere avond kiest het kind (vanaf 5 jaar, voorlezen) een nieuw verhaal aan de hand van de sterrenwindkaartjes en een planetenkaart. Daarnaast bevat het boek een ouderbijlage. Het is het tweede boek uit de spannende lees- en voorleesavonturenboekenreeks ‘Hoe jij…’ en het vervolg op ‘Hoe jij de Wonderbaarlijke Avontureneilanden ontdekte’.

CircusPatz is een verhalenlaboratorium waar prachtige verhalen worden gecreëerd voor kinderen en volwassenen, die tot leven worden gebracht in verschillende authentiek vormgegeven producten. De producten worden multimediaal in de markt gezet, in de toekomst zullen de producten ook in spelvorm en film verschijnen.

[isbn]9789022998809[/isbn]

Lees ook:Verhalenmakers CircusPatz bedenken nieuwe kinderboekenserie
Lees ook:Voorproefje: Het wonderbaarlijke leven van een kleine reuzin
Lees ook:Filmpje ‘The Power of Plots’
Lees ook:Jamie magazine: Steek de BBQ maar aan! (Win!)
Lees ook:Nemen wij Skinny Bitch voortaan mee in de kitch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.