Verhalenmakers CircusPatz bedenken nieuwe kinderboekenserie

‘Villa Willemina’ is het eerste deel van een nieuwe verhalenserie vol spannende ontdekkingen uit de stal van CircusPatz. Bedacht door Patz van der Sloot, geschreven door Mariëtte Ciggaar, vormgegeven door Marck van Dooren en geïllustreerd door Nicole van Dooren; alle vier veteraan-verhalenmakers van het Wonderbaarlijke Verhalen*laboratorium CircusPatz.

Als de ouders van Willemina een vreemd bejaardentehuis erven zit er niets anders op dan wéér een nieuw avontuur te beginnen. Met zijn drieën verhuizen ze halsoverkop naar de doodenge villa boven op een eiland. Als ze voor de oma’s en opa’s in het huis gaan zorgen, gaat er een wereld voor Willemina open, in elke kamer wacht weer een ander avontuur. Soms lijkt het wel of de villa vanbinnen steeds verandert. En hoe komt het toch dat er steeds nieuwe opa’s en oma’s komen wonen en de villa maar niet vol raakt?

Bij het verhalen*laboratorium CircusPatz in Utrecht bedenken verhalenmakers kinderverhalen en dat kan alle kanten op. Wat start met een boekenserie kan zomaar uitmonden in speelgoed, spellen en zelfs in een televisieserie.

[isbn]9789400502048[/isbn]

Lees ook:Hoe jij de Magistrale Avonturenplaneten ontdekte…
Lees ook:Hoe verandert internet je manier van denken?
Lees ook:Kijk voetbal A.U.B
Lees ook:Jip en Janneke musical
Lees ook:Big Sister Live: young adult thriller over loverboys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.