De Wereld in 27 Vakantiedagen

Het deze week verschenen reisboek ‘De Wereld in 27 Vakantiedagen – reisgids voor de werkende mens’ is een community gestart op Facebook. Het boek van Johannes Keuning is de eerste reisgids die zich specifiek richt op de werkende mens en diens beperkingen qua tijd en budget. Het boek neemt geestelijke drempels weg bij diegenen die denken dat reizen naar bijzondere bestemmingen ‘teveel gedoe’ is en zet een bredere groep mensen aan het reizen.

Op www.facebook.com/dewereldin27vakantiedagen krijgen (en geven) reislustige fulltimers tips en inspiratie. Bedoeling is om een community op te bouwen van enthousiastelingen die ondanks een drukke baan toch wat van de wereld willen zien. Fans worden door middel van weggeefacties gestimuleerd om ‘De Wereld in 27 Vakantiedagen’ ook zelf actief te promoten via social media of andere kanalen.

Voorbeeldpagina’s uit het compacte, vlotte en kleurrijke boek zijn te bekijken op www.facebook.com/dewereldin27vakantiedagen. Naast algemene hoofdstukken vol reistips en –adviezen biedt het boek zevenentwintig bruisende bestemmingen zoals Fez, Jeruzalem, Belgrado, Laos, Jamaica en de Fillipijnen. Deze zijn ingedeeld op het aantal ‘vakantiedagen’ dat ze de werkende reiziger redelijkerwijs zouden kosten.

De Wereld in 27 Vakantiedagen is ook te volgen via twitter: www.twitter.com/27vakantiedagen.

[isbn]9789046809303[/isbn]

Lees ook:Lonely Planet: het verhaal achter de boeken
Lees ook:Slow travel Puur Amsterdam, Berlijn en Londen
Lees ook:Ontdek de verrassende kant van Nederland
Lees ook:Herminde Landvreugd leest Kalle & het schotelvarken voor
Lees ook:Mooiste fotoboeken van National Geographic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.