Slow travel Puur Amsterdam, Berlijn en Londen

Puur reisgidsen is een bundeling van originele, bruisende, creatieve en eerlijke adressen. Adressen die je nieuwe inspiratie geven, je de weg wijzen naar biologische markten en verrassende winkels, je laten genieten in eerlijke restaurants en je de keuze geven uit kleinschalige en duurzame accommodaties.

Juist die plekken maken het verschil tussen een ’prima verblijf’ en een ‘eerlijke, heerlijke citytrip’. Puur reisgidsen inspireert met nieuwe, verrassende hotspots waar je blij van wordt. Voor elk budget, voor parttime en diehard green lovers. En vooral goed voor jouw body, mind & spirit.

In Puur vind je meer dan 200 adressen. Bijzondere plekken voor de authentieke reiziger en suggesties voor leuke routes. Uniek voor Puur zijn de rubrieken Live mindfully waarin je adressen vindt van yogalessen tot stiltewandelingen en Get inspired van creatieve workshops tot kunstprojecten. Overige rubrieken zijn: Love the City met highlights van de stad en attracties die extra leuk zijn voor kinderen, Happy shopping voor hippe en verantwoorde winkels, Fair Food & Drinks voor (h)eerlijke eetadressen, Meet & Mingle voor het nachtleven en Sleep Tight voor bijzondere logeeradressen. Uiteraard geeft Puur ook informatie over absolute must-sees, insider tips en verrassende uitstapjes.

Puur gids
Het boek is een handzame stedengids, ingedeeld per wijk en per rubriek, met kaarten en een uitneembare plattegrond. Prijs €14,99

Puur ebook
Het ebook is een digitale stedengids ingedeeld per wijk en per rubriek met interactieve links naar de kaarten. Het ebook is geschikt voor iPad en ereader. Prijs: €9,99

Puur app
De app is een geavanceerde app voor iOS 5.0.1(iPhone) en binnenkort ook voor Android 2.2.
Naast de adressen uit de reisgids, staan in de app nog veel meer pure adressen. Je kunt je eigen dagprogramma samenstellen en de door jou samengestelde route volgen. Favoriete adressen markeer je en zo kun je alle favoriete plekken bekijken die je eerder hebt opgeslagen. Je eigen adrestips voeg je toe of deel je met anderen. Dat kan ook met je eigen foto’s: voeg ze toe en deel ze met je vrienden. Of stuur een ansichtkaart naar je vrienden en houd ze via de Facebook-link op de hoogte. De app is 100% off line te gebruiken behalve als je wilt delen of updaten.
Als je de app download, kun je een gratis liteversie bekijken. Prijs complete app: €5,99

Michèle Bevoort was als redacteur jarenlang verantwoordelijk voor onder andere travel & lifestyle bij tijdschriften als Cosmopolitan en Marie Claire. Tegenwoordig schrijft ze als freelancer boeken, artikelen en een blog over reizen, mindstyle, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Volg Michèle op Twitter: twitter.com/MicheleBevoort.

Jessica van Zanten werkte jaren als reportage redacteur voor het tijdschrift VIVA. Bij het tijdschrift Zin was zij ondermeer verantwoordelijk voor de reisrubriek. Tegenwoordig schrijft zij als freelance journalist voor diverse tijdschriften en websites over onder andere reizen, persoonlijke ontwikkeling, psyche en gezondheid. Volg Jessica op twitter: twitter.com/Jessicavzanten.

Lees ook:Boekenblog enthousiast over Puur Reisgidsen
Lees ook:1000 plekken die je écht gezien moet hebben
Lees ook:Ontdek Parijs en Rome met Multi-touch ebooks
Lees ook:Kluun toch zelf op Twitter
Lees ook:De geheime adresjes van de Belgische topchefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.