Ontdek de verrassende kant van Nederland

Ga op ontdekkingstocht in Nederland en laat je verrassen door de vele bijzondere plekken en bezienswaardigheden die ons land te bieden heeft. Deze prachtige jubileumuitgave laat je voor vele bekende toeristische bezienswaardigheden verschillende alternatieven zien die minder bezocht zijn, maar minstens zo mooi. Met de gedetailleerde informatie en tips en de handige kaartjes is het niet moeilijk om met deze gids een onvergetelijk uitstapje te plannen.

De Capitool Reisgids Onverwacht Nederland heeft 9 themahoofdstukken: Natuur en groen, Water, Activiteiten en sporten, Steden en dorpen, Kust, Festivals en tradities, Architectuur en monumenten, Kunst en cultuur en Historische bezienswaardigheden. In totaal vind je meer dan 500 bijzondere bestemmingen in eigen land!

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Ontdek Sauerland met Marco Polo
Lees ook:Maak kennis met het echte Spanje
Lees ook:Bijzondere foto’s in Nederland vanuit de lucht
Lees ook:Wereldverteldag 2010 zaterdag 20 maart
Lees ook:Ontdek Parijs en Rome met Multi-touch ebooks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.