Geactualiseerde versie van gids voor bewust gebruik drugs

Zowel het aanbod van nieuwe drugs als de populariteit van bestaande verandert voortdurend. In dit labyrint van heilzame, riskante en ronduit schadelijke middelen wijzen Gerben Hellinga en Hans Plomp de weg. Zij kennen de positieve kanten en de gevaren, en scheiden kritisch maar onbevooroordeeld het kaf van het koren. Bovendien geven zij het gebruik van deze stoffen een plaats in onze cultuur.

Van deze gezaghebbende handleiding voor het gebruik van bewustzijnsveranderende middelen zijn sinds 1994 tienduizenden exemplaren verkocht. Deze vijfde editie van ‘Uit je bol’ is geheel geactualiseerd, nu met vele tips voor die keer dat het misgaat. Uit je bol is een onmisbare gids voor gebruikers en onderzoekers, ouders, leraren, hulpverleners en anderszins betrokkenen.

Over de auteurs
Gerben Hellinga (1937) is acteur en schrijver van thrillers, toneelstukken en korte verhalen. Hans Plomp (1944) is dichter en schrijver van novelles, romans, jeugdromans en toneelstukken. Hellinga en Plomp zijn de grondleggers en voorvechters van de kunstenaarsgemeenschap Ruigoord. Beiden zijn psychonauten met een lange staat van dienst.

[isbn]9789044618181[/isbn]

Lees ook:Boek dat Ruud Dirkse over dementie schreef geheel herzien
Lees ook:Grote Nederwietboek: wietbijbel voor thuiskwekers
Lees ook:Succesvol publiceren met WordPress
Lees ook:Boek over Herclesramp zorgt voor onrust onder hulpverleners
Lees ook:Zo gebruik je sociale netwerken optimaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.