Succesvol publiceren met WordPress

Steeds meer bedrijven ontdekken WordPress als volwaardig contentmanagementsysteem voor de realisatie en het beheer van professionele websites en weblogs. De software is Open Source en heeft een zeer actieve community. Wereldwijd maakt nu al zo’n 8,5% van alle websites gebruik van WordPress. Dat zijn ruim 20 miljoen websites die WordPress als motor hebben.

Omdat steeds meer Nederlandse bedrijven voor WordPress kiezen, is ook de vraag naar praktische informatie toegenomen. Het boek geeft onmisbare informatie om te starten met WordPress. Het boek bevat niet alleen uitleg over de installatie, de configuratie, het design en alle belangrijke onderdelen van WordPress, maar is ook voorzien van interessante interviews met gebruikers van WordPress en met ontwikkelaars uit de community. Zij vertellen wat echt belangrijk is en geven onmisbare tips.

‘Succesvol Publiceren met WordPress’ is onmisbaar voor elk bedrijf dat een website of weblog, wil (laten) realiseren met WordPress. Ook particulieren die professioneel aan de slag willen met een website of weblog, vinden alle informatie die zij nodig hebben om succesvol te publiceren met WordPress.

Bij de totstandkoming van dit boek is gebruik gemaakt van de speciale website http://wp-boek.nl/ en het twitteraccount twitter.com/wordpressboek. Via deze kanalen konden professionele WordPress gebruikers hun kennis delen. De doelgroep van het boek kon aangeven welke informatie zij belangrijk vonden. Deze input is in het boek verwerkt.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Websites maken met WordPress voor senioren
Lees ook:Websites maken met WordPress eenvoudig met basisgids
Lees ook:Luisterend lezen
Lees ook:Gratis online Engelse les voor Nederlandstaligen
Lees ook:Consument dwingt webwinkels tot uitputtingsslag

6 reacties op “Succesvol publiceren met WordPress

 1. Matthijs koning

  Ik heb het boek besteld! En ga het zeker lezen. Als het een duidelijk boek is zal ik het mijn clienten aanbieden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Patricia de Ryck

   Laat je het hier dan ook nog eventjes weten?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Matthijs Koning

    Ik heb het boek net binnen. Ik heb nog niet alles gelezen, maar het boek is voor beginners lijkt mij prima te doen. Het is leuk dat er ook veel praktijk voorbeelden in zitten. Dit zal lezers nieuwsgierig maken en ervoor zorgen dat ze het gaan na Googelen. Ik ga er meteen meer kopen!

      /   Beantwoorden  / 
 2. Matthijs koning

  Ja, dat doe ik!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Boeken bestellen

  De redactie heeft deze reactie weggehaald. Mocht u willen adverteren dan kunt u contact opnemen met ons. De reactie-ruimte is niet bedoeld voor verkapte advertenties.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.