Neurochirurg Eben Alexander over reis naar het hiernamaals

Na het enorme succes in Amerika is Nederlandse vertaling verkrijgbaar van het boek ‘Proof of Heaven’ van neurochirurg Eben Alexander, getiteld ‘Na dit Leven’. Het boek bevat het verbazingwekkende en inspirerende relaas van een nuchtere wetenschapper die tijdens een diep coma en een bijna-doodervaring beleeft, die zijn kijk op het leven en de wetenschap voorgoed verandert.

Het unieke aan het verhaal van Eben Alexander is dat zijn hersenen tijdens zijn coma nauwkeurig gemonitord werden. Hierdoor kon hij als neurochirurg zijn eigen wetenschappelijke kennis gebruiken om zijn ervaring te verklaren.

Maar de aard van zijn ervaring en de mate waarin zijn hersenen tijdens zijn coma stillagen staan haaks op elkaar. De nuchtere wetenschapper kan niet anders dan de conclusie trekken dat wat hij heeft meegemaakt geen hallucinatie of droom was, maar dat er meer is na dit leven.

Over de auteur
Dr. Eben Alexander was als professor in de neurochirurgie meer dan vijftien jaar verbonden aan de prestigieuze Harvard Medical School in Boston, Massachusetts.

[isbn]9789400501904[/isbn]

Lees ook:Haal meer uit je hersenen met Mark Tigchelaar
Lees ook:Kroonprins Willem-Alexander klaar voor de troon?
Lees ook:Heftige hersens! – Leer je eigen brein kennen
Lees ook:Onze hersenen flirten altijd
Lees ook:Wat als… Willem-Alexander zijn memoires zou schrijven?

Eén reactie op “Neurochirurg Eben Alexander over reis naar het hiernamaals

  1. Jeroen

    Hoe kan ik met mijn kennis als neurochirurg en ervaring snel rijk worden? Ik schrijf een boek en heb het lef om “proof” in de titel te verwerken. De ene zijn (bijna)dood is de ander zijn brood.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.