Meer dan 15.000 exemplaren verkocht van 100% gifvrij

Van ’100% gifvrij’ zijn al meer dan 15.000 exemplaren verkocht. De manier om af te vallen is niet zozeer minder calorieën eten, maar het vermijden van voedsel vol gifstoffen. Deze stoffen, die producten langer houdbaar, smeuïger en smakelijker moeten maken, blijven als vet achter in onze cellen. Dat is de belangrijkste boodschap van het boek 100% gifvrij. Slank & gezond door een natuurlijke levensstijl.

100% gifvrij‘ voorziet in de groeiende behoefte om meer te weten over wat wij dagelijks eten. Julia Kang legt in haar ‘stille bestseller’ uit in welke producten deze gifstoffen zitten, welke alternatieven er zijn en vooral: hoe je blijvend gewicht verliest door voor het juiste voedsel te kiezen. Haar boek staat boordevol tips voor gezond leven en slim boodschappen doen, met als toegift een aantal heerlijke recepten.

Over de auteur
Julia Kang (1975) is voedings- en lifestylecoach. Na een lang gevecht tegen overgewicht en eetstoornissen gooide Julia Kang het roer radicaal om. Ze besloot alleen nog maar natuurlijk te eten, zonder chemicaliën of supplementen, en… viel er ook nog van af. Bekijk hier Natuurlijkgezondslank met Julia Kang TV. Wekelijks post Julia Kang nieuwe filmpjes over gezonde en gifvrije voeding en lifestyle.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Huib Stam vandaag over Eetsprookjes in EenVandaag
Lees ook:Ingrediënten die je lichaam een boost geven
Lees ook:Gekookt voedsel maakt ons menselijk
Lees ook:Eerste hulp bij gezond en duurzaam eten
Lees ook:Weight Watchers boek: Omdat het werkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.