Belinda Meuldijk schrijft boek over zwerfhonden

Belinda Meuldijk – de gevierde songtekstschrijver en ex van Rob de Nijs – heeft een boek geschreven over een groep zwerfhonden in Spanje. Omdat het vandaag dierendag is, wil ik dit waargebeurde verhaal graag met jullie delen. Want wow, wat heeft Belinda een onvoorwaardelijke liefde voor dieren.

Op jonge leeftijd begint Belinda met het schrijven van dierenverhaaltjes. Ze stopt er nooit meer mee. Belinda houdt van dieren, daar is geen twijfel over mogelijk. Zeven honden op haar bank, vier paarden in de achtertuin. Ze vinden allemaal een plek bij haar: niet alleen in haar huis, maar ook in haar hart.

In Een veilig thuis beschrijft ze het spannende, maar zeker ook ontroerende, verhaal van een groep zwerfhonden in Spanje. een wilde hond en haar puppy’s spelen de hoofdrol. Ze beschrijft hoe ze ze een toekomst probeert te geven in onze moderne wereld. De schrijfster vraagt zich – kijkend door de ogen van de dieren – af wat er eigenlijk zo goed is aan het leven dat ze hen wil bieden. Is het wel zoveel beter in de mensenwereld en bestaat er zoiets als ‘een veilig thuis?’.

Een veilig thuis

Lees ook:Nijntje en de wilde dieren BoekStart Babyboekje van het Jaar
Lees ook:Tekenen moeilijk; zo teken je ze van kop tot staart
Lees ook:Speel de hoofdrol in Zwaar verliefd!
Lees ook:Wie wordt Christian Grey in Fifty Shades of Grey film…
Lees ook:Hoe word je een betere vriend van je hond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.