Wie wordt Christian Grey in Fifty Shades of Grey film…

Nu zeg je waarschijnlijk: ‘Dat gaat Charlie Hunnam toch doen’. Fout! Vanavond is bekendgemaakt dat hij de hoofdrol niet zal gaan spelen. Volgens de officiële verklaring is zijn agenda op dit moment te vol. Juist, het zal zeker niets te maken hebben met de vele teleurgestelde fans, die liever een andere acteur in de hoofdrol hadden gezien.

Charlie Hunnan is namelijk een relatief onbekende acteur en vrouwen hadden al allerlei fantasieën waarin hij echt niet voorkwam. Nee, zij zag liever een acteur als Ryan Gosling in de hoofdrol. Er werden zelfs petities gestart om de acteur te laten vervangen. En dan gaan ze nu zeggen dat hij geen tijd heeft om zich voldoende voor te bereiden op de rol van Christian Grey…. Ja, ja…

Benieuwd wie het nu gaat worden. De release-datum van de film is al bekend, dus de definitieve naam zal niet lang meer op zich laten wachten.

Lees ook:Sex and the city krijgt yogales
Lees ook:Charlie Hunman speelt Christian Grey in Fifty Shades-film
Lees ook:Superspannende, levensechte actiethriller Tom Clancy
Lees ook:Denise Richards wil anderen inspireren met haar boek
Lees ook:Antiglamour 24/7 stijlgids Halina Reijn en Carice van Houten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.