Bloedstollende thriller van Zweeds fenomeen

‘Je bent nu van mij’ van Hans Koppel is deze week verschenen. Met zijn thrillerdebuut, ‘Ze komt nooit meer terug’, zette hij een trilogie in gang. Dit eerste deel werd direct een bestseller in Zweden en Engeland en werd ook in Nederland goed ontvangen. Met zijn nieuwe boek gaat de bloedstollende trilogie verder.

Anna heeft een leuke baan, is gelukkig getrouwd en heeft een dochter. Op een dag ontmoet ze Erik, met wie ze een spannende onenightstand heeft. Daar wil ze het bij laten, maar Erik denkt daar heel anders over. Hij dringt zich steeds meer op en laat Anna geen moment met rust.

Als ze ontdekt dat Erik een duister verleden heeft en hij haar en haar gezin bedreigt, realiseert ze zich dat ze met een gevaarlijke psychopaat te maken heeft. Ze zet alles op alles om hem voorgoed uit haar leven te bannen, maar hij komt steeds dichterbij…

Over de auteur
Hans Koppel is het pseudoniem van kinderboekenauteur Petter Lidbeck. Hij werkte als journalist maar is tegenwoordig fulltime auteur. Hij woont in Stockholm, met zijn vrouw en dochter. Onder het pseudoniem Hans Koppel publiceerde hij eerder drie satirische romans over de Zweedse middle class. Met ‘Je bent nu van mij’ geeft hij een vervolg aan zijn succesvolle thrillerdebuut.

[isbn]97894 005 0045 7

Lees ook:Misschien wel de angstaanjagendste thriller van dit jaar.
Lees ook:Boektrailer: Hans Koppel – Ze komt nooit meer terug
Lees ook:Durf jij Joy Fielding blind te vertrouwen?
Lees ook:Mailen met Anouk Kemper
Lees ook:Wie is slimmer: de doorgewinterde vader of de bad boy?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.