Wie is slimmer: de doorgewinterde vader of de bad boy?

Uitschot is het negentiende avontuur van Peter Robinsons tijdloze creatie inspecteur Alan Banks. Werk en privé lopen in deze thriller op angstaanjagende wijze door elkaar: Banks’ dochter wordt verliefd op een gevaarlijke jongen…

Tracy, de dochter van inspecteur Alan Banks, wordt verliefd op Jaff McCready, het vriendje van haar beste vriendin. Jaff is een charmante jongeman, die onder zijn knappe uiterlijk een ijskoude, zieke geest verbergt. Daar komt Tracy zelf ook achter – maar dan is het al te laat.

Terwijl Banks op vakantie is, wordt er een geladen pistool gevonden dat van Jaff blijkt te zijn. Jaff slaat op de vlucht en sleurt Tracy met zich mee. De twee verschuilen zich in haar vaders huis. De radeloze Alan Banks staat vervolgens voor een bijna onmogelijke opdracht. Wat weegt zwaarder: de liefde voor zijn dochter of zijn werk als politieman?

Over de auteur
Peter Robinson werd geboren in Yorkshire, Engeland. Na zijn studie Engels aan de universiteit van Leeds verhuisde hij naar Canada, waar hij nog steeds woont. Met zijn boeken won hij twee Arthur Ellis Awards, de Macavity Award, de Dagger in the Library, de Deense Palle Rozenkrantz, de Grand Prix de Littérature Policière en de Martin Beck Award.

[isbn]9789022999264[/isbn]

Lees ook:Niets is wat het lijkt in nieuwste thriller van Peter Robinson
Lees ook:Lijdensweg: psychologische thriller over wraak
Lees ook:Dave Eggers – Een hologram voor de koning – verkrijgbaar
Lees ook:Expeditie Robinson: weten we door het verleden al wie er gaat winnen?
Lees ook:Durf jij Joy Fielding blind te vertrouwen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.