Nationaal geschenk Mijn droom voor ons land gratis

Op 30 april aanstaande vindt de inhuldiging van Koning Willem-Alexander plaats. Het Nationaal Comité Inhuldiging wil dit historische moment aangrijpen om iets gezamenlijks te doen. Van 2 t/m 30 april wordt daarom alle Nederlanders gevraagd hun dromen en ambities voor ons koninkrijk met elkaar te delen als inspiratie voor de Koning.

De vijftig meest inspirerende bijdragen worden gebundeld in ‘Mijn droom voor ons land: inspiratie voor onze Koning’. Het Droomboek bevat bovendien foto’s en een verslag van de inhuldiging en wordt vanaf 5 september 2013 gratis aangeboden aan elk huishouden in Nederland.

Het Droomboek wordt mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij. Elk huishouden in Nederland kan vanaf 2 april intekenen op één exemplaar, dat vervolgens vanaf 5 september gratis in de boekwinkel kan worden afgehaald.

De Stichting CPNB vindt het een eer dat men heeft gekozen voor de boekhandel voor de distributie van het Droomboek ‘Mijn droom voor ons land’ en is trots dat het Nationaal Comité Inhuldiging aan Stichting CPNB – en daarmee aan alle deelnemende boekhandels – de oranje strik heeft toegekend als officiële erkenning voor organisaties die de Koninklijke inhuldiging ondersteunen.

Lees ook:Een nieuwe staat; 200 jaar Koninkrijk
Lees ook:Hét prentenboek met het officiële inhuldigingsportret
Lees ook:Wat als… Willem-Alexander zijn memoires zou schrijven?
Lees ook:Doorbreek de dagelijkse huishoudelijke sleur
Lees ook:Jaap de Hoop Scheffer spreekt in de Arnhemse Eusebiuskerk

5 reacties op “Nationaal geschenk Mijn droom voor ons land gratis

  1. Will

    Mijn droom : Een Republiek!!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Frans Lelie

    Beste Will, dat wordt dan verhuizen voor jou. Ik weet nog wel een paar republieken waar je terecht kunt!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Frans Lelie

    Beste Will, nogmaals, waarom niet weggaan als het in Nederland zo slecht is met de monarchie? Dacht je nu echt dat een republiek goedkoper was? Ik ben van mening dat wij met het koningshuis een goede vertegenwoordiging hebben!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.