MatchBoox met André Kuipers de ruimte in

Astronaut André Kuipers schreef speciaal voor MatchBoox over zijn ultieme ruimtereis, een Science Fiction verhaal genaamd ‘Viridis’, geïllustreerd door Luc van den Abeelen. Tijdens zijn aanstaande missie (lancering 21 december) neemt André Kuipers zijn eigen MatchBoox mee de ruimte in naar ruimtestation ISS waar hij 6 maanden zal verblijven. Het is voor het eerst dat een door een astronaut geschreven boekje elke 90 minuten rond onze Aarde zal draaien, een half jaar lang. In deze film een impressie van de MatchBoox Viridis met commentaar van André Kuipers.

Lees ook:Terug de ruimte in met André Kuipers; drie boeken
Lees ook:André Kuipers lanceert collector’s item: boek over expeditie
Lees ook:MatchBoox presenteert Valentine Box
Lees ook:Efteling sprookjes in luciferdoosjes
Lees ook:Remko Kuipers ontdekt oerdieet in Afrika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.