Leon Verdonschot Meest Sexy Vegetariër

Presentator, journalist en schrijver Leon Verdonschot en GTST-actrice Inge Schrama zijn verkozen tot Meest Sexy Vegetariërs van 2009. Er werd 25.000 keer gestemd op de website van Stichting Wakker Dier. Inge en Leon maakten een poster met de titel ‘Vijf voor Twaalf’ en ondertitel ‘Vegetariërs redden de wereld, hap voor hap’.

Met deze tekst geven ze met een knipoog aan dat vegetariërs dagelijks meer bereiken voor dier, klimaat en milieu dan de hele mislukte Klimaattop bij elkaar. “Het is echt vijf voor twaalf: hoeveel dierziektes en ruimingen willen we nog aanzien voordat we snappen dat ons eigen bord daar aan bijdraagt?”, aldus Inge Schrama. “Vegetariërs, pescotariërs of flexitariërs – alles is beter dan de huidige vleesconsumptie”, aldus Leon.

(Persbericht Wakker Dier)

Lees ook:‘Vegetarische Verrukkingen’ van Wakker Dier
Lees ook:CDA wil vegetarisch kookboek verbieden
Lees ook:35e vertaling voor boek Frank Westerman
Lees ook:Manager ontmoet monnik: Jochen Zeitz vs Anselm Grün
Lees ook:Inge Ipenburg schrijf spannende debuutroman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.