Frans Bauer valt af met boek ‘De Afvallers XXL’ van Yneke Vocking

Het Sonja Bakker-dieet leek een groot succes voor Frans Bauer, maar al snel vlogen de kilo’s er weer aan. Maar in Shownieuws vertelde hij gisteravond over zijn nieuwe manier om weer wat kilootjes te verliezen. Frans volgt nu de methode van voedingscoach Ir. Yneke Vocking. We kennen haar natuurlijk als coach bij het SBS6-programma De Afvallers XXL, maar met de gelijknamige titel is er ook een dieetboek.

Bauer wil helemaal fit zijn voor zijn nieuwe theatertour die in september van start gaat. Hij wil graag op een verantwoorde manier afvallen, dus door gezonde voeding en veel beweging, waarop Vockings methode is gebaseerd.

Yneke Vocking, die voor het SBS-programma ‘De Afvallers XXL’ en ‘Afvallen met sterren’ al honderden mensen van hun overgewicht af hielp, zal Bauer begeleiden. Van haar hand verschenen dit najaar ‘De Afvallers XXL’ en ‘De Afvallers XXL werkboek-aan-de-muur’, waarvan er duizenden werden verkocht. In het boek geeft zij de voedingsplannen prijs waarmee zij de deelnemers aan het SBS 6-programma zo succesvol en gezond liet afvallen. Vocking heeft meer ervaring met het begeleiden van sterren. Zo viel zanger Mark Dakriet met haar begeleiding 35 kilo af in een paar maanden tijd.

Lees ook:Afvallen met Anne – is zij opvolgster van Sonja Bakker?
Lees ook:Dr. Frank versus Dr. Frans
Lees ook:Wendy van Wanten vertelt alles over haar carrière
Lees ook:Nieuwe van Mieke Kosters: Ik ken mezelf en ben slank
Lees ook:Frans Bauer zet BoekenBakkers in zonnetje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.