De raadselachtige verdwijning van de Euromast

John Kroos droomde al jaren van een eigen boek. Toen hij wat meer vrije tijd had, gebruikte hij deze dan ook om een spannend verhaal te schrijven. ‘In de schaduw van een vleugel’ is hiervan het eindresultaat. Een psychologische fantasy thriller die hij onder zijn pseudoniem J.A.W. Cramer uitbracht.

Wat we van het verhaal kunnen verwachten: “Een schip vaart de haven van Rotterdam binnen. Zodra het schip aanmeert zien de aanwezigen tot hun verbazing de Euromast volledig verdwijnen. Het is het begin van een aantal raadselachtige verdwijningen. In Engeland probeert Dennis Williams zijn leven intussen weer op te pakken. Al snel wordt hij, tegen zijn zin in, betrokken bij alle gebeurtenissen die voor hem en iedereen tot een verrassend einde zullen leidden.”

John Kroos werd geboren in 1955 en is opgegroeid in Rotterdam. Sinds enkele jaren verblijft hij in Hengelo, waar hij met veel plezier woont. Na meerdere songteksten en gedichten geschreven te hebben is dit boek zijn debuut geworden. Als liefhebber van het fantasieverhaal houdt hij er van om alles zo realistisch mogelijk te houden. Het combineren van fantasie en realiteit is dan ook zijn grootste uitdaging. Hij ziet Greg Bear en Stephen Donaldson als zijn grote voorbeelden en streeft ernaar om binnenkort nog meer boeken te schrijven.

Het boek is te vinden in de boekwinkel van www.freemusketeers.nl.

Lees ook:Vader David Mendes da Silva schrijft schelmenroman
Lees ook:Toeristische route Jack Poels en Tren van Enckevort
Lees ook:Reis mee met Josha Zwaan op de Willem Ruys
Lees ook:Sara Kroos debuteert als schrijver
Lees ook:Mailen met… Arthur Umbgrove over ‘Hotel Sofia’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.