Ken jij Lee Child al?

Steeds meer lezers geven hun mening over het werk van diverse schrijvers. Zo ook Jacky die het werk van Lee Child wil promoten. “De hoofdfiguur in zijn boeken is niet alleen spannend maar gaat ook door roeien en ruiten om het recht te doen zegevieren. Ik heb al heel veel boeken gelezen, maar om de één of andere reden is deze schrijver mij opgevallen en kan ik niet wachten op z’n volgende boek.”

Ook ‘De uitverkorene’ van Jonathan Rabb heeft indruk op deze lezer gemaakt. “De schrijver is een meester in het verzamelen van achtergronden uit het verre verleden en dit op een spannende manier weer te geven. Ook zijn boek ‘De Topman’ is grandioos.”

Wil jij ook een bepaald boek of het werk van een schrijver promoten, laat dan een berichtje achter of mail naar de redactie.

Lees ook:Zet je juf of meester in het zonnetje
Lees ook:Een jong perfect stel heeft de wind mee in Privileges
Lees ook:Wat betekende Harry Mulisch voor jou?
Lees ook:Zelf boeken uitgeven en verkopen met bol.com
Lees ook:Promoot je (lievelings) boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.