Britney Spears gaat biografie schrijven

We lezen in de Telegraaf dat Britney Spears een boekendeal heeft gesloten van maar liefst tien miljoen euro. Ze weet haar zieleroerselen maar liefst over drie tot vijf boeken uit te smeren, met behulp van haar dagboeken. Volgens ingewijden leren we de échte Britney dan kennen…

Britney gaat aan haar eerste boek beginnen als ze haar tournee heeft afgemaakt. Op deze manier houdt haar management goed bezig. Zal schrijven haar dan toch van een terugval behoeden of zitten we helemaal niet te wachten op de verhaaltjes van mevrouw Spears?

Lees ook:Waarom Britney Spears haar hoofd kaal schoor
Lees ook:Campert, Mulder en Chabot terug in theater
Lees ook:Tupla Mourits gaat bij Verbum Crime verder als Tupla M.
Lees ook:Voorproefje: De Kookclub – Sophie King
Lees ook:Ontmoet Tess Gerritsen dit weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.