Tupla Mourits gaat bij Verbum Crime verder als Tupla M.

Uitgeverij Verbum Crime verwelkomt het thrillerduo Tupla Mourits in haar fonds. Begin mei zal hun volgende literaire thriller, getiteld ‘Schuld’, bij deze uitgever verschijnen. Dit doen ze onder de naam Tupla M.

Tupla Mourits, pseudoniem voor het schrijversduo Wendela de Vos en Atie Vogelenzang, debuteerde in 2005 bij de Arbeiderspers met de literaire thriller ‘Vrouwelijk Naakt’. Voor dat boek wonnen de schrijfsters de Schaduwprijs 2006. Na hun debuut volgden nog drie titels: ‘Een Kwestie van Tijd’ (2007), ‘Speeddate’ (2008) en ‘Meer Dood dan Levend’ (2010).

Tevens verleende het duo haar medewerking aan drie zeer succesvolle verhalenbundels: ‘Stampvol Spannende Verhalen’ (AW Bruna, 2010), ‘Verrassing!’ (VerbumCrime, 2011) en ‘Stille Getuigen’ (GNM/cpnb ism Nederlands Forensisch Instituut, 2011).Over het nieuwste boek
In ‘Schuld’ besluit Evalien samen met haar man Rik en dochter te verhuizen van Amsterdam naar Zeeland. Een traumatische gebeurtenis heeft hun dagelijkse leven op een afschuwelijke manier overhoop gegooid en Evalien wil graag overnieuw beginnen in het geboortedorp van Rik. Maar zo eenvoudig werkt dat niet. De spoken uit het verleden laten zich niet zomaar wegjagen en bovendien wordt al snel duidelijk dat de bewoners uit het Zeeuwse dorp helemaal niet zitten te wachten op de terugkeer van de verloren zoon…

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Voetlicht – de tweede roman van Marieke van der Pol
Lees ook:Leve je lijf
Lees ook:Geraffineerde, beklemmende thriller van Ilse Ruijters
Lees ook:Lijdensweg: psychologische thriller over wraak
Lees ook:Waarom Britney Spears haar hoofd kaal schoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.