Mister Universe 2006 geeft gratis dieet boek uit in ‘dikke gemeente’

Een speciale editie van het dieetboek ‘De ene calorie is de andere niet’ van Mister Universe 2006 en sportschoolhouder Jan de Weerd wordt begin volgend jaar deur een deur verspreid. Daarmee wordt aan het speciale project tegen het overgewicht van kinderen, van de Weerd vervolg gegeven. De gemeente heeft voor het project subsidie verleend. Dit bericht meldt Regio Hoogeveen.

Van het boek ‘De ene calorie is de andere niet’ zijn er inmiddels 3000 exemplaren verkocht. In een honderdtal sportscholen ligt het handleiding op voedingsgebied. Tevens wordt het door de drie grootste leveranciers van sportvoeding gepromoot.

Jan de Weerd wil graag in discussie met Sonja Bakker komen want hij is van mening dat zijn methode beter werkt. Nu de Story van deze week er aandacht aan besteed kon die discussie wel eens op gang komen.

Samen met lifecoach Monique Sieders-Buijtendorp heeft de Weerd het project Sport, Voeding en Overgewicht (SVO) opgezet, nadat hij las dat Hoogeveen tot de ‘dikste’ gemeente van Nederland behoort. Daarvoor gaan ze volgend jaar de scholen af om te zware kinderen op te sporen en deze te leren, met speciaal lesmateriaal, om te gaan met hun voedingspatroon.

Mede hierom heeft de gemeente subsidie verleend. Ook !pet, de drukker van het boek, zal de verspreiding van de speciale editie ondersteunen. Kinderen die voor het project in aanmerking komen, kunnen zich nu al aanmelden bij Jan de Weerd.

Lees ook:Prinses Laurentien trommelt kinderen op
Lees ook:Wat ben je toch slim… Ouders dit werkt niet!
Lees ook:Het Wolkers-musem (deel 2)
Lees ook:Ronald Koeman reikt 200.000ste exemplaar uit aan Dr. Frank
Lees ook:Leerzaam boek Suzy Grobben: Ontmoetingen met bijzondere kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.