Win gesigneerde bestseller Carlos Ruiz Zafón!

Carlos Ruiz Zafon heeft in anderhalf jaar tijd maar liefst driehonderdduizend exemplaren van ‘Het spel van de engel’ verkocht in Nederland en Vlaanderen. Boekenblog viert dit feit samen met uitgeverij Signatuur en mag maar liefst drie gesigneerde boeken weggeven.

De boeken van de Spaanse rasverteller Carlos Ruiz Zafón staan al jaren op de internationale bestsellerlijsten. Bij uitgeverij Signatuur verschenen zijn romans ‘De schaduw van de wind’, ‘Het spel van de engel’ en Zafóns onlangs vertaalde debuut ‘De nevelprins’.

Bezoek ook de site van de auteur.

Winnen!
Je maakt heel eenvoudig kans op een gesigneerde bestseller van Carlos Ruiz Zafón. Laat in een reactie weten waarom jij fan van het werk bent van deze Spaanse auteur. In overleg met uitgeverij signatuur worden de drie winnaars gekozen. Deze worden per mail op de hoogte gebracht.

[isbn]9789056723156[/isbn]

Lees ook:Recordverkoop Zafón: 1 miljoen exemplaren
Lees ook:Carlos Ruiz Zafón kennis test je op het Kerkhof der Vergeten Boeken
Lees ook:Carlos Ruiz Zafón op één in bestsellerlijsten
Lees ook:Boektrailer: Het spel van de engel – Carlos Ruiz Zafón (+ ontmoeting!)
Lees ook:Aangename eerste ontmoeting met Carlos Ruiz Zafón

38 reacties op “Win gesigneerde bestseller Carlos Ruiz Zafón!

  1. Patricia de Ryck

    Laat hier een reactie achter en win een gesigneerd exemplaar van de bestseller van Carlos Ruiz Zafon!

      /   Beantwoorden  / 
    1. inge van den berg

      Carlos Ruiz Zafón is een schrijver van wereldklasse. Wie eenmaal zijn boeken heeft gelezen kijkt al weer uit naar het volgende boek. Ik ben begonnen met De Schaduw van de Wind en las het in één adem uit. Het liefst neem ik zulke dikke boeken mee met vakantie waar ik in alle rust het hele boek uit kan lezen. Het Spel van de Engel is niet echt een vervolg op Schaduw van de Wind maar meer een terugblik op . Ik zou dat boek heel graag willen winnen en daarom doe ik ook mee. Ben ik in mijn meivakantie verzekerd van een schitterende roman van Ruiz Záfon.

        /   Beantwoorden  / 
    2. B. Westdijk

      Ik zou graag een boek lezen van deze inmiddels wereldberoemde schrijver!! Helaas is het er nog niet van gekomen, maar als ik uitgekozen wordt om dit boek te winnen, reken maar dat ik er dan voor ga zitten? Ik blijf duimen!

        /   Beantwoorden  / 
    3. weert

      Ik veel graag boeken van deze schrijver omdat ik op die manier veel over de Spaanse geschiedenis te weten kom en de boeken bovendien goed geschreven zijn.

        /   Beantwoorden  / 
  2. MarieJose

    Ik ben gewoon n enorme lees fan dus benieuwd naar alle schrijvers die ik niet ken. Hoewel ik wel over t boek gehoord heb heb ik t nog niet kunnen kopen en lezen

      /   Beantwoorden  / 
  3. Hans Veneklaas

    Ik heb ‘De schaduw van de wind’ net uitgelezen en ben razend benieuwd naar de andere meesterwerken van Zafon!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Leny

    Ik ben al ‘n aantal jaren Spaanse les aan het volgen, en zie reikhalzend uit naar de dag dat ik zijn boeken in het Spaans kan lezen, precies zoals ze geschreven zijn!

    Tot dat moment zal ik het moeten doen met de Nederlandse vertalingen … gesigneerd zou een mooi tussenstapje zijn :-)

      /   Beantwoorden  / 
  5. Esther Potters

    De boeken van Carlos Ruiz Zafón schijnen echt goed te zijn,volgens mijn vrienden,ikzelf kan er helaas nog geen oordeel geven.
    Maar misschien weet ik het ook binnenkort, als ik de winnares van
    deze prijsvraag wordt!

      /   Beantwoorden  / 
  6. Maria Claassen

    Ik ben half-spaans en heb het boek met heel veel plezier in het spaans gelezen. Ik wil graag de nederlandse versie winnen om nu in mijn andere moedertaal te genieten van de prachtige beschrijvingen!

      /   Beantwoorden  / 
  7. Isolde

    Ik geef toe, ik was voor ik zijn boeken las al jaloers op zijn welklinkende naam. Probeer het maar eens woest-spaans met een slis-s uit te spreken.. Roarrr!! haha! Carlos, ik mag vast Carlos zeggen, neemt je mee naar een andere dromerige wereld, waardoor de realiteit soms een koude douche lijkt1 Ok, soms, en een kritische noot mag ook, schrijft hij me iets te wollig, iets te geforceerd! Maar toch, er zijn nachten geweest dat ik verget te slapen, tot mijn boek uit was. En mijn nevelprinsje heeft deze mistige prinses in 1 keer verslonden!

    liefs,
    Isolde

      /   Beantwoorden  / 
  8. Marlies Vandegaer

    Een vriendin zwermt zo van de boeken van Carlos Ruiz Zafón dat ze me nieuwsgierig heeft gemaakt. Misschien raak ik ook verslaafd na het lezen van dit (gewonnen) boek

      /   Beantwoorden  / 
  9. Greetje

    Ik heb nog geen boek gelezen van Carlos Ruiz Zafón, maar ik zie overal van die lovende recensies, dus dat heeft me heel nieuwsgierig gemaakt, misschien dat ik wel een hele grote fan wordt

      /   Beantwoorden  / 
  10. Eline Kreuse

    Ben erg enthousiast geraakt over deze schrijver na het lezen van zijn vorige boek…dus dit boek zou ik ook graag willen lezen

      /   Beantwoorden  / 
  11. Janneke

    Ik ben al een tijdje nieuwsgierig naar de boeken van Carlos Ruiz Zafón, maar door de grote stapel nog te lezen boeken in huis is het er nooit van gekomen zijn boek. Maar deze mogelijkheid om kennis te maken met deze auteur laat ik me niet graag ontgaan!

      /   Beantwoorden  / 
  12. jax

    Tot mijn schande heb ik nog nooit iets van deze schrijver gelezen maar door de enthousiaste en lovende reacties wil ik wel heel graag meedingen naar dit boek.

      /   Beantwoorden  / 
  13. Debora

    Ooit heb ik mijn exemplaar van ‘In de schaduw van de wind’ uitgeleend. U raadt het al: nooit meer teruggezien. Ik ben er nog steeds verdrietig over, want mijn favoriete boeken, waar ik een warm gevoel van kreeg, horen in mijn boekenkast thuis. Hopelijk kan ik ‘Het spel van de engel’ snel bijzetten, zodat die engel met haar bovennatuurlijke krachten ervoor kan zorgen dat haar verwant ook snel terugkomt aan haar zijde. Ik zal dit boek in ieder geval niet uitlenen en koesteren!

      /   Beantwoorden  / 
  14. Anita

    Eerlijk gezegd nog geen fan maar als ik deze reactie’s zo lees word ik wel heel benieuwd!

      /   Beantwoorden  / 
  15. Bianca Ponnet

    ik zou graag deze mooie boek willen winnen omdat ik een boekenwormpje ben en deze helaas nog niet in mijn bezit en wil via deze leuke site hem winnen

      /   Beantwoorden  / 
  16. gerrie

    ik ben nieuwsgierig naar deze schrijver. De beoordelingen van zijn boeken zijn erg veel belovend. Daarom zou ik er wel 1 willen winnen
    Hou wel van dit soort boeken

      /   Beantwoorden  / 
  17. dorine

    ik heb zijn eerste boek schaduw van de wind gelezen en kort daarna gingen we op city trip naar Barcelona. ik kocht het boek schaduw in de wind – literaire gids en samen met mijn man hebben we een deel van Barcelona ontdekt die je normaal niet bezoekt als toerist. op bepaalde plaatsen kon je de fragmenten in het boek zo terug oproepen, heerlijk.
    als het boek der engelen zijn gelijke kan halen met zijn voorganger dan mag dit boek zeker niet ontbreken.

      /   Beantwoorden  / 
  18. Gerrie

    Heb het boek schaduw van de wind gelezen , en wil natuurlijk dit deel ook heel graag lezen, want eenmaal een boek van Zafon gelezen, dan wil je ze allemaal lezen.Voor mij is dit dus de kans om zo`n geweldig boek te kunnen bemachtigen, ik ga duimen.

      /   Beantwoorden  / 
  19. Loes

    De wereld is mooier als ze in magische woorden wordt beschreven. En Carlos Ruiz Zafón is een magier: al na een paar pagina’s raak ik geheel betoverd en omwikkeld in en door de vele verhaaldraden die hij zo vaardig spint, waardoor ik verder, steeds verder wil lezen. Uren ben ik in een andere wereld die de mijne wordt, totdat het papier op is. Dan zucht ik en blader ik nostalgisch terug, om nogmaals na te proeven van de mooie woorden en voorzetten, tot aan een volgend boek.

      /   Beantwoorden  / 
  20. Monique

    Ik had nog niet van deze schrijver gehoord tot ik van mijn zus de tip kreeg het boek : De schaduw van de Wind te lezen. Normaal ben ik niet dol op pillen van boeken (meer dan 300 blz) maar het verhaal over Daniel liet me vanaf het begin niet meer los, en ik heb het ondanks mijn drukke leventje in een paar dagen uit gelezen. Wat een super boek. Ben dan ook zeer benieuwd of Het spel van de engel mij ook weer meer dan 500 blz. weet te boeien.

      /   Beantwoorden  / 
  21. danielle

    sinds kort ben ik weer gaan lezen,heb van deze schrijver nog niets gelezen maar volgens de recenties mis ik echt iets, wanneer ik win kan ik daarover oordelen.
    zijn naam heb ik opgeschreven in mijn agenda zodat ik hem bij me heb wanneer ik weer een bezoekje breng aan de boekenwinkel.
    gr danielle

      /   Beantwoorden  / 
  22. Dimi Verbelen

    … omdat het boek mooier staat in mijn kast dan een pot chrysanten op het Kerkhof der Vergeten Boeken.

      /   Beantwoorden  / 
  23. Noffje

    Ondanks dat ik nogal sterk hang aan mijn vaste schrijvers, haalde mijn vriendin mij over het boek “schaduw van de wind te lezen” Na een paar bladzijden weet ik vaak al dit een boek voor mij is. In dit geval was ik vanaf bladzijde een geboeid. Als men nu aan mij vraagt wie ik een goede schrijver vind, beaam ik dat Carlos Ruiz Safon bij mijn favorieten hoort.

      /   Beantwoorden  / 
  24. Gooitzen

    Carlos Ruiz Safon vind ik een geweldige schrijver omdat hij zo herkenbaar schrijft. Als ik weer denk aan het eerste boek van hem dan waan ik me weer in Barcelona het was zo herkenbaar. Ik ben nooit zo’n fan van dikke boeken maar bij Carlos heb ik daar geen probleem mee. Het zou een eer zijn als ik een gesigneerd exemplaar van een van zijn boeken mocht ontvangen.

      /   Beantwoorden  / 
  25. Alwien de Jonge

    De schaduw van de wind vond ik fantastisch!
    Ik snapte er in het begin weinig van, maar zat wel gelijk in het verhaal. Ik kon niet meer stoppen met lezen, toen ik het einde las was ik zeker verbaasd!
    Ik blijf met vragen zitten? Maar is dat niet het leuke van een boek? Zou het met dit boek ook weer zijn? Je eigen fantasieen er op los laten!
    Ik wacht met smart op het dit boek! Ben een enorme fan van Zafon geworden, hoe hij de spanning kan brengen, kan vasthouden en er prachtige verhalen van maakt! Ik ben fan.

      /   Beantwoorden  / 
  26. Ineke Kuijsten

    Zijn eerste boek ‘De schaduw van de wind’ heb ik gelezen en ik vond het een fantastisch boek. Je waant je op de plaats waar het verhaal zich afspeelt, zo goed wordt het beschreven. Het is een mysterieus boek en daar houd ik erg van. Daarom ben ik ook zo nieuwsgierig naar zijn nieuwste pennenvrucht. Ik heb al wat recensies gelezen en die zijn over het algemeen zeer lovend. Ze zijn zelfs beter dan over het 1e boek. Kan niet wachten!!!

      /   Beantwoorden  / 
  27. elly van dongen

    Niet uit los te komen de verhalen van deze schrijver…

      /   Beantwoorden  / 
  28. Alexandra

    Deze getalenteerde Spaanse auteur staat hoog op m’n to-read lijstje !
    Het is er nog niet van gekomen iets van hem te lezen maar daar is het nog niet te laat voor hé ?
    Ik wil er graag achter komen of deze schrijver mij kan betoveren met zijn bestsellers.
    Dit zit vast wel snor gezien de lovende recensies en wereldwijde belangstelling voor deze Spanjaard <3
    Verras me dan maar met dit boek om mee te beginnen :)

      /   Beantwoorden  / 
  29. Eveline

    Prachtig meeslepende verhalen schrijft deze meneer!
    Slapeloze nachten neem ik op de koop toe!

      /   Beantwoorden  / 
  30. dorine snoeck

    Wie eenmaal de boeken van Carlos Ruiz Zafón gelezen heeft, is er zeker voor gewonnen,je waant je zo in het verhaal!! Daarom zou ik ook heel graag dit boek winnen om mijn collectie te vervolledigen!!

      /   Beantwoorden  / 
  31. Lieke

    Waarom ik fan van Carlos Ruiz Zafón ben? Moet ik daar een antwoord op geven? Dat is toch zo klaar als een klontje? Nou vooruit dan:
    Deze man schrijft zulke mooie boeken, ik kan ze nooit wegleggen. Het zijn orginele verhalen en op een leuke manier geschreven. Wie geen van hem is die mist echt wat.

      /   Beantwoorden  / 
  32. Stephanie

    Ik heb Schaduw van de wind gelezen. Een adembenemend boek, ik wilde ook niet meer stoppen nadat ik begonnen was.

    Momenteel ben ik helaas niet in de financiele gelegenheid om een boek aan te schaffe van Carlos Ruiz Zafó, dus ik zou het echt ontzettend leuk vinden als er een gesigneerd exemplaar van Het spel van de Engel op mijn deurmat valt!

      /   Beantwoorden  / 
  33. Jacques

    .omdat ik een beetje hebberig ben, maar bovendien omdat ik alle boeken van Zafon ga aanschaffen.
    Als er een gewonnen wordt is dat mooi meegenomen.

      /   Beantwoorden  / 
  34. Esther

    “Het spel van de Engel” gaat iedere vakantie weer mee (al drie keer gelezen) en elke keer weer ontdek ik meer tussen de regels door.
    Helaas is bij mijn laatste reis het boek op de hotelkamer blijven liggen en ik heb nog geen tijd gehad/genomen om een nieuw exemplaar te kopen. Dit gesigneerde exemplaar komt dus als geroepen.

      /   Beantwoorden  / 
  35. Patricia de Ryck

    DEZE ACTIE IS GESLOTEN, WINNAARS ONTVANGEN EEN REACTIE PER MAIL.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.