Verfilming Relishow debuutroman Arie Boomsma

Arie Boomsma heeft met ‘Relishow’ een succesvolle roman geschreven. Job Gosschalk gaat het verhaal nu verfilmen. Kortom; als je nog een leuk cadeau zoekt voor de feestdagen dan is dit boek echt een aanradertje. Meer weten over het boek en de film, lees dan verder.

‘Relishow’ vertelt het verhaal van Barnabas Holee, de eerste evangelist in Nederland met een artiestennaam, die de liefde van Jezus bij voorkeur fysiek deelt. Talkshows zien hem graag verschijnen en de voorste kerkbanken worden tijdens zijn diensten gevuld door wild flitsende glamourfotografen. Maar Barnabas Holee blijkt niet in staat wezenlijke menselijke relaties aan te gaan en vlucht in oppervlakkige contacten. Hij gaat in zijn eigen mythe geloven. Het boek zegt daarmee heel veel over onze eigen tijd.

Job Gosschalk was gegrepen door het boek, door de ontwikkeling van Barnabas Holee, door de stoet aan kleurrijke personages, en door de situering van het boek in de fascinerende arena waarin mediawereld en geloof elkaar ontmoeten. Job Gosschalk, oprichter van productiemaatschappij Kemna & Zonen, is als producent verantwoordelijk voor enkele van de grootste publiekssuccessen van de laatste jaren: de film Alles is Liefde, waarvan hij initiator en creatief productent was, ‘t Schaep met de 5 pooten en ‘t Vrije Schaep (winnaar van de Zilveren Nipkowprijs), Bloedverwanten, en de speelfilm Alle Tijd.

Over de auteur
Arie Boomsma is programmamaker bij de KRO en maakte de laatste jaren succesvolle programma’s als 40 Dagen Zonder Seks en Uit de Kast. Ook is hij een van de vaste tafelheren bij De Wereld Draait Door. Sinds september 2011 is hij medepresentator van het wekelijkse NCRV KRO-discussieprogramma Debat op 2.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Arie Boomsma debuteert met roman ‘Relishow’
Lees ook:Waarom ben je niet bij mij Arie Boomsma
Lees ook:Arie Boomsma schrijft boek over mannelijk lichaam
Lees ook:Arie Boomsma schrijft essay Maand van de Spiritualiteit
Lees ook:Arie Boomsma: ‘Kinderboekenweekgeschenk heerlijk’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.