Waarom ben je niet bij mij Arie Boomsma

Niets ter wereld inspireert dichters meer dan de liefde. Gelukkig levert dat oneindig veel moois op, of het nu lyrische odes of keiharde gedichten vol pijn en hartzeer zijn. Het was voor poëziekenner Arie Boomsma dan ook niet gemakkelijk om een persoonlijke keuze te maken.

Uiteindelijk selecteerde hij ruim tweehonderd gedichten over verlangen, ontluiking en hartstocht, maar ook over tranen en kou. Een sprankelende, ontroerende en opwindende verzameling die de rijkdom toont van liefdespoëzie in de Nederlandse taal.

Arie Boomsma is vooral bekend als programmamaker. De laatste jaren bereikte hij een groot publiek met programma’s als Over de Streep en Uit de Kast. Maar hij is ook de auteur van de roman ‘Relishow’ (2011), en eerder stelde hij de bloemlezing ‘Met dat hoofd gebeurt nog eens wat’ samen, die door kenners en liefhebbers enthousiast werd ontvangen.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Verfilming Relishow debuutroman Arie Boomsma
Lees ook:Crowdfunding TenPages.com voor boeken bekende auteurs
Lees ook:Arie Boomsma schrijft essay Maand van de Spiritualiteit
Lees ook:Arie Boomsma in jury NK Poetry Slam
Lees ook:Arie Boomsma schrijft boek over mannelijk lichaam

Eén reactie op “Waarom ben je niet bij mij Arie Boomsma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.