Huiskamergesprekken met je favoriete schrijver

Altijd al iets willen vragen aan je favoriete schrijver? Acht bekende Nederlandse schrijvers ontvangen op zondag 2 maart aanstaande hun fans en lezers in de intieme sfeer van nostalgische huiskamers in Noordwijk Binnen. Dit jaar zijn aanwezig in de huiskamers: Lieve Joris (De poorten van Damascus), Tosca Niterink & Anita Janssen (wild wife adventures), Andrea Vreede (De magie van Rome. Wandelingen door de eeuwen heen.),Vic van der Reijt (Toen wij van Rotterdam vertrokken) en Frederique Schut (Missie: Mongolie).

Tijdens twee keer een vol uur spreek je met (of luister je naar) de schrijvers van jouw keuze over haar, zijn of hun werk met als thema ‘reizen met hoofd en hart, een combinatie van literatuur en muziek’. Ondertussen waan je je in vervlogen tijden door de ambiance van de woonkamers van soms honderden jaren oude woonhuizen in de Noordwijkse Voorstraat en Offemweg. Het laatste uur luister je met de schrijvers uit de huiskamers en andere bezoekers naar poëzie van Hagar Peters en muziek van Eric Vaarzon Morel in de Oude Jeroenskerk.

Het programma loopt van 13.00 uur tot 17.30 uur. Meer info op www.schrijversbinnen.nl. Reserveren kan via de website of bij Boekhandel van der Meer in Noordwijk, telefoon 071 361 30 73, kaartjes € 22,50 p.p. inclusief consumpties in de huiskamers.

Lees ook:Stravinsky nader beluisterd in hoorcollege
Lees ook:Tip voor vanavond: De Nacht van de Stoffige Literatuur
Lees ook:Leo Blokhuis schrijft Luistergeschenk: Electrifying Berlijn
Lees ook:Susan Smit geeft Vloed weg!
Lees ook:Heleen van Royen leest voor uit Verboden Vruchten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.