Leo Blokhuis schrijft Luistergeschenk: Electrifying Berlijn

Het Luistergeschenk van de Week van het Luisterboek 2013 is geschreven en gelezen door Leo Blokhuis. Electrifying Berlijn is een uniek hoorcollege van ‘popprofessor’ Leo Blokhuis. Hij vertelt over Berlijn als het muzikale en culturele centrum vanaf de jaren ’20 van de vorige eeuw, met onder andere Die Dreigroschenoper van Weill en Brecht, de experimentele muziek van de Krautrock in de jaren zestig en zeventig tot David Bowie’s onlangs uitgebrachte single Where are we now, waarin Bowie terugkijkt naar zijn Berlijnse periode ten tijde van Low en Heroes.

Blokhuis heeft dit college speciaal voor de Week van het Luisterboek geschreven, voorgelezen én van muziek voorzien. Het Luistergeschenk wordt in deze week bij aankoop van minimaal €9,95 aan (luister)boeken door de (web)boekwinkel cadeau gedaan aan haar klanten. De openbare bibliotheek doet het Luistergeschenk cadeau aan nieuwe leden. De Week van het Luisterboek bestaat sinds 2005 en wordt sinds 2012 georganiseerd door de Stichting CPNB. De week vindt plaats van maandag 22 april t/m zondag 28 april.

www.weekvanhetluisterboek.nl.

Lees ook:Week van het Luisterboek begonnen!
Lees ook:Week van het Luisterboek van start; duurt t/m 28 april
Lees ook:Renate Dorrestein schrijft én leest Luistergeschenk 2014
Lees ook:Shortlist Storytel Luisterboek Award bekend – stemmen!
Lees ook:Longlist Esta Luisterboek Award bekend (volledig overzicht)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.