De Andere Strip zet 24 eigenzinnige strips in de kijker

De vierde editie van De Andere Strip is niet alleen op papier maar ook qua nationaliteit veelkleurig met auteurs uit 7 landen die samen 24 eigenzinnige strips en stripromans presenteren. De Boek.be-actie loopt van 30 augustus tot 30 september en verleidt je met fijne kortingsbonnen en een stripwedstrijd voor kenners.

Humo gidst je graag door het boeiende landschap van De Andere Strip: in het nummer dat op dinsdag 30 augustus 2011 is verschenen, vind je in het hart een uitneembare bijlage van 20 pagina’s die helemaal aan De Andere Strip is gewijd.

Zeven doorgewinterde of occasionele stripfanaten – Frieda Van Wijck, Guy Mortier, Bent Van Looy, Roos Van Acker, Saskia de Coster, An Lemmens en Alex Agnew – vertellen welke striproman uit de actielijst hen bij het nekvel heeft gepakt. De gids bevat verder een exclusief interview met de Amerikaanse striptekenaar en journalist Joe Sacco over Gaza 1956. Tot slot is er de selectie van Humo – tien tintelende toppers. Verder bevat het tijdschrift kortingsbonnen voor de verschillende stripboeken.

Lees ook:Boekenweek inspiratiebron voor striptekenaar
Lees ook:Hard en teder: literaire porno van Thomas Blondeau
Lees ook:Wachten op woensdag; weer pageturner van Nicci French
Lees ook:De vijf kanshebbers op de Gouden Boekenuil 2013
Lees ook:Zomer van het Spannende Boek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.