achieVers on stage

Iedere derde zondag van de maand zal de lobby van Hotel V fungeren als open podium, museum, discussieruimte, filmhuis en popzaal voor en door jong talent. Schrijvers, muzikanten, filmmakers, dj’s, rappers, journalisten en andere getalenteerden uit de stal of vriendenkring van Lebowski Publishers & Top Notch zullen hun work in progress komen etaleren. Het podium – dat eigenlijk een zitkuil is – zal het komende jaar dienen als creatieve broedplaats voor alles wat hip & happening is, of dat nog gaat worden.

Ook biedt Lebowski ruimte voor gloednieuw schrijftalent: iedereen met een goed verhaal kan dat een uur voor aanvang aan de redacteur van dienst voorleggen. Als we het wat vinden, dan is de kuil voor vijf minuten van jou.

Zondag 23 januari trappen we af met Sanne Vogel (sexy vegetariër), Lucky Fonz III (leest voor uit eigen werk), James Worthy (James Worthy), Boef & De gelogeerde aap (Top Notch), Anna Drijver (de tussen haakjes zijn bij Anna overbodig), Johan Fretz (Hart voor Kunst), Willem Bosch (Feuten), Nine Ludwig (miss Hyves), Jette Carolijn van den Berg (muze), en vele anderen.

Wanneer: zondag 23 januari, aanvang 16.00 uur stipt (tot 18.00 uur ongeveer)
Waar: Hotel V Frederiksplein, Weteringschans 136, Amsterdam

Lees ook:achieVers on stage – part V
Lees ook:Lebowski en Top Notch vieren verjaardag in De Melkweg
Lees ook:Anna Drijver schrijft Young Adult roman
Lees ook:James Worthy: de hit van dit moment
Lees ook:Weet James Worthy zijn veelbesproken debuut te overtreffen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.