Nicci French vertelt op Manuscripta over nieuwste thriller Medeplichtig

Het Britse schrijversduo Nicci French licht tijdens het boekenfestival Manuscripta een tipje van de sluier op over de in november te verschijnen thriller ‘Medeplichtig’. Het jaarlijkse evenement, de officiële opening van het boekenseizoen, heeft dit jaar voor het eerst een internationaal podium, waar buitenlandse auteurs praten over hun nieuwste werk.


Naast Nicci French vertelt daar onder anderen Jean Mattern, uitgever bij het Franse uitgevershuis Gallimard, over zijn debuutroman ‘De baden van Kiraly’. Dat maakte de organisatie van Manuscripta, dat op zondag 6 en maandag 7 september in Amsterdam wordt gehouden, bekend.

Andere auteurs die acte de présence geven op het internationale podium, zijn Abraham Verghese, over zijn werk ‘De heelmeesters’, en muziekjournaliste Jessica Duchen (‘Hongaarse dansen’ ). Zij gaat met muziekwetenschapper Henkjan Honing in gesprek over passie voor muziek. Het internationale podium is samengesteld door literair programmeur Judith Uyterlinde en mogelijk gemaakt door het Nederlands Literair Productie en Vertalingen Fonds.

(Bron: ANP)

Lees ook:Nicci French: wat vindt het duo van het e-book
Lees ook:Grote buitenlandse auteurs op Avond van Spannende Boek
Lees ook:Dwarsligger wordt op Manuscripta aan Nicci French gepresenteerd
Lees ook:Manuscripta druk bezocht door boekenliefhebbers
Lees ook:‘Avond van Manuscripta’ met internationale auteurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.