eBooks, is dat nu iets voor mij?

Het downloaden van muziek van internet is helemaal ingeburgerd, de digitale kranten maken een sterke opmars en het lezen van eBooks is in opkomst. Wat hebben deze ontwikkelingen ons te bieden? Op dinsdag 13 januari van 19.30 uur tot 21.00 uur hoor je er alles over bij Centre Céramique, Avenue Céramique 50 in Maastricht.

Deze avond draait om eBook, een handzaam apparaatje ter grootte van een pocketbook (6 inch) of paperback (8 inch) waarmee u digitale teksten zoals boeken, tijdschriften en kranten leest alsof het op papier staat. U hoort de recente ontwikkelingen rond eBooks (readers) en ervaart zelf hoe het is om een eBookreader te gebruiken. Er is aandacht voor de techniek; mogelijkheden voor het ‘vullen’ van de eBook-reader en de diverse modellen. Maar vanzelfsprekend komen ook veiligheid en toekomstverwachtingen ter sprake. Meer informatie en aanmelden bij de Klantenservice.

Lees ook:Franchiseformule Bruna stapt in verkoop eBooks
Lees ook:Pret met boeken!
Lees ook:Poëzieparcours in Maastricht
Lees ook:Kobo Glo als beste getest door de Consumentenbond
Lees ook:Al bijna 100 ebooks speciaal voor dyslectici

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.