De Kick: nieuwste spannende boek van Helen Vreeswijk

Helen Vreeswijk heeft in Nederland en Vlaanderen al meer dan driehonderdduizend boeken verkocht. Haar nieuwste boek ‘De Kick’ verschijnt deze week bij Van Goor. In dit werk staat geweld door jongeren centraal. Al haar boeken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.

Geïnspireerd door actiehelden besluit een groep ‘vrienden’ om een wraakexpeditie op touw te zetten. De vijf leden kiezen om de beurt een slachtoffer. Vijf vergeldingsacties, meer niet… Ze proberen elkaar te imponeren met hun opdracht. Maar na de laatste wraakactie raken ze verslaafd aan de adrenalinekick. Verslaafd aan de spanning, de angst en het gevaar. Het is hen niet om het geld te doen, geld is er genoeg.

Hun avontuur eindigt anders dan in films waarin gangsters onaantastbaarlijken. De gewelddadige criminelen worden overmeesterd door een zwaar bewapend arrestatieteam. Groot is de verbazing als blijkt dat de daders niet veel ouder zijn dan vijftien en zestien jaar en braaf thuis wonen…

Over de auteur
Helen Vreeswijk is beroemd om haar misdaadverhalen. Ze werkte jarenlang bij de recherche en kwam zo in contact met jongeren die dader of slachtoffer zijn van een misdaad. Ze gaat moeilijke onderwerpen niet uit de weg; haar boeken dienen als eyeopener, en zijn niet moralistisch.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Vrouwenhandel: grootschalig, gewelddadig en big business
Lees ook:Over de edge…
Lees ook:Luxehoer Belle de Jour blijkt wetenschapster
Lees ook:De logeerkamer van Helen Garner op West End
Lees ook:Boeken populair bij jonger publiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.