De logeerkamer van Helen Garner op West End

Uitgeverij De Bezige Bij meldt dat de roman ‘De logeerkamer’ van Helen Garner wordt bewerkt tot een theatervoorstelling. De voorstelling zal op West End in Londen te zien zijn. Alleen is het nog niet duidelijk of de voorstelling al dit najaar of pas begin 2010 in premiere zal gaan.

Eileen Atkins heeft de rechten gekocht en zal samen met vriendin Vanessa Redgrave de hoofdrol vertolken. ‘De logeerkamer’ gaat over de vriendinnen Nicola en Helen, van wie een van hen kanker heeft in een vergevorderd stadium.

Lees ook:Voel je goed met nieuwe Atkins-dieet
Lees ook:Ramsey Nasr speelt Spinoza
Lees ook:Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! vanavond op tv
Lees ook:Vriendinnen boven alles: 4 vriendinnen, 1 spijkerbroek
Lees ook:Het Derde Huwelijk afgelast wegens dood Jeroen Willems

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.