Maak kennis met de Selection-trilogie van Kira Cass

Maak kennis met Selection-trilogie van Kira Cass. Voor 35 meisjes is de selectie dé kans op een beter leven. Zo kunnen ze ontsnappen aan een armoedig caste-leven en opgenomen worden in een wereld vol glamour, avondjurken en mooie juwelen. De selectie biedt de mogelijkheid om in het paleis te wonen en te wedijveren om het hart van prins Maxon.

America Singer vindt het echter een nachtmerrie. Ze moet haar geheime liefde opgeven en haar thuis verlaten om een felle strijd aan te gaan voor een kroon die ze niet wil. Ze moet in een paleis wonen dat continu wordt aangevallen door rebellen. Dan ontmoet ze prins Maxon en twijfelt ze aan alles. America realiseert zich dat het leven waar ze altijd van gedroomd had in het niet valt bij de toekomst die ze nooit voor mogelijk had gehouden.

Deel 2 verschijn in augustus, het slotdeel in oktober.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Lisa Hilders beschrijft zware strijd tegen leukemie
Lees ook:Katie Piper ontmoet lotgenoten op RTL8
Lees ook:Schrijfster Goswami heeft Prins Claus Prijs gewonnen
Lees ook:Verlaten vrouwen: mannen zijn sukkels en vrouwen zijn sterk
Lees ook:George Bush wilde volgens Tom Ridge terreurdreiging aandikken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.