Het geniale dagboek van een superpuber

Kennen jullie ‘Het geniale dagboek van een superpuber’ van Harmen van Straaten al? Dit is een geestig en herkenbaar dagboekverhaal over het leven op de middelbare school.

Kees heeft het strafkamp dat basisschool heet achter zich gelaten. De kinderjaren zijn eindelijk voorbij. Met veel vertrouwen gaat hij zijn nieuwe leven op de middelbare school tegemoet. Maar het leven van een puber gaat zelden over rozen en dat van Kees al helemaal niet!        

Misschien zou ik kunnen facebooken of twitteren, maar daar zitten alleen maar hoogbejaarden en van die types van de leeftijd van mijn vader en moeder op. Dat moet je toch niet willen.
- Iedere idioot twittert en je wilt geen idioot zijn.   
  Nee, toch?
- Op Facebook blijft niets geheim.
- Zelfs mijn vader twittert erop los en blogt zich een ongeluk met zijn achterhaalde muzieksmaak van na de eerste maanlanding. En maar denken dat-ie hip is, terwijl hij gewoon keihard witte sokken in zijn zogenaamd hippe sportschoenen draagt. Jij en ik weten toch ook dat dit zo niet fashionisto is.            
                                                                     
Met veel humor en een overdosis zelfvertrouwen vertelt Kees over zijn eerste stappen op de weg naar volwassen worden. Maar het leven van een puber gaat zelden over rozen en dat van Kees al helemaal niet!
 
[isbn]9789049924102[/isbn]

Lees ook:Het is weer raak met Kees van Nieuwkerk
Lees ook:Frans Bauer zet BoekenBakkers in zonnetje
Lees ook:Rekenrap Mees Kees voorgelezen door Mirjam Oldenhave
Lees ook:(WIN!) Dagboek van een impulsief karakter
Lees ook:Herkenbare liefdesperikelen van een flapuit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.