Wie wint dit jaar de Nico Scheepmaker Beker voor het beste sportboek van 2008?

Het beste sportboek van 2008 wordt op 20 april in het Olympisch Stadion te Amsterdam beloond met de Nico Scheepmaker Beker. Er is zowel een vakprijs als een publieksprijs. De verkiezing voor de publieksprijs is nu geopend op www.nicoscheepmakerbeker.nl.

Matty Verkamman won de Nico Scheepmaker Beker in 2007

Er zijn ruim 160 titels waarop gestemd mag worden door het publiek. Het is heel eenvoudig: surf naar www.nicoscheepmakerbeker.nl en stem op uw favoriete sportboek van 2008. Dit kan tot en met woensdag 15 april. Op 20 april worden de winnaars bekend gemaakt.

Er is ook een vakprijs, waarvoor een shortlist met tien titels wordt gemaakt. Hierop kunnen de sportjournalisten stemmen. De shortlist wordt komende week bekend gemaakt. De Nico Scheepmaker Beker voor het beste sportboek wordt nu voor de vijfde maal georganiseerd. Het wordt georganiseerd door het Olympisch Stadion, Sportboek.nl, Sportgeschiedenis.nl, Voetbalheld.nl en FC Klap.

De aankomende periode besteden we op dit blog ook aandacht aan een aantal sportboeken. Misschien zit je favoriet daar wel bij of weet je al op wie je gaat stemmen? Laat het ons weten.

Lees ook:Verkiezing voor Publieksprijs beste sportboek 2008 duurt nog een week
Lees ook:De macht van de bal bekroond tot beste sportboek 2010
Lees ook:Shortlist wordt vandaag bekend gemaakt in NOS Langs de Lijn
Lees ook:Nico Scheepmaker Beker 2008 voor ‘Voetbal in een vuile oorlog’
Lees ook:Marcel van Roosmalen schrijft aangrijpende portret Theo Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.