Ervaar duisternis in Donkere kamer van Steve Mosby

De huiveringwekkende psychologische thriller ‘Donkere kamer’ van Steve Mosby is recent verschenen. Dit verhaal wordt duister en filmisch verteld. Het boek gaat over familiebanden, ontheemding en vaderschap en zal je nog lang bij blijven. In de donkere kamer bestaat geen mededogen, alleen haat en angst…

Inspecteur Andrew Hicks is ervan overtuigd dat achter elke moord een verklaring zit. Dus wanneer een vrouw met een hamer doodgeslagen in haar achtertuin wordt gevonden, verdenkt hij de ex meteen van een crime passionnel. Maar algauw volgen er nog meer slachtoffers, op dezelfde manier vermoord. De slachtoffers zijn niet te linken en er is geen patroon of logica achter de moorden te vinden. Dan ontvangt Andrew brieven, speciaal aan hem gericht, waarin de vermoedelijke moordenaar hem uitdaagt om de code te kraken om de moorden te kunnen stoppen.

Over de auteur
Steve Mosby brak internationaal door met de thriller ‘De 50/50-Moorden‘, die genomineerd werd voor de Barry Awards 2008 en waarvan de filmrechten verkocht werden aan Frankrijk. Daarna verschenen ‘Niemand die je hoort‘, ‘Wat Je Niet Wilt Zien‘ en ‘Zwarte bloem‘. ‘Zwarte bloem’ werd genomineerd voor de 2012 Theaksons Old Peculier Crime Novel of the Year.

[isbn]9789400501997[/isbn]

Lees ook:Primera Thriller Collectie groot succes
Lees ook:De kunst van het moorden
Lees ook:Maureen Johnson verrast met een spannende thriller
Lees ook:Weer een nieuw spannend boek van Jo Nesbø
Lees ook:Vals Alarm van Marelle Boersma wordt verfilmd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.