Suzanne Vermeer neemt je mee naar Bella Italia

De boeken van Suzanne Vermeer vinden we al jaren in vele vakantiekoffers. Ook dit jaar heeft ze weer een zomerse thriller geschreven. Ze combineert een prachtige vakantiesetting met bloedstollende spanning. Vanaf vandaag ligt ‘Bella Italia’ in de winkel.

Als de zomervakantie voor de deur staat, besluiten Hans en Petra om met hun elfjarige zoon Niels te gaan kamperen aan het Gardameer in Italië. Niels maakt er snel vrienden en struint algauw de hele dag met hen over de camping. Totdat hij op een avond niet op de afgesproken tijd terug is… Hans gaat ongerust op zoek en doet een verschrikkelijke ontdekking. In de bosjes vindt hij het lichaam van een jongen. Het is niet Niels. Die zit er vlakbij en is in shock.

Omdat de vermoedelijke dader na een achtervolging verdronken is in het Gardameer, beschouwt de politie de zaak al snel als afgerond. Totdat er een paar maanden later in hetzelfde gebied weer een moord wordt gepleegd… Een boek dat voornamelijk ouders aan zal grijpen. Ik durf te wedden dat je extra let op je zoon/dochter als hij/zij op vakantie met vriendjes en vriendinnetjes gaat spelen. Als je zelf geen kinderen hebt, is het lastiger om je in de onmacht te verplaatsen. Persoonlijk vind ik ‘Bella Italia’ een fijn vakantieboek, maar een boek als ‘Cruise’ of ‘All-Inclusive’ vond ik vele malen spannender.

Over de auteur
Suzanne Vermeer werd geboren in Nijmegen en verhuisde op tienjarige leeftijd met haar ouders naar Amsterdam. Ze studeerde Spaans aan de Universiteit van Amsterdam en trok na haar studie naar Barcelona, waar ze nu nog steeds woont en werkzaam is.

[isbn]9789022999875[/isbn]

Lees ook:Voorproefje: Suzanne Vermeer – Bella Italia
Lees ook:Weer fijne zomerthriller van Suzanne Vermeer
Lees ook:Nieuwe thriller Suzanne Vermeer verschijnt half januari
Lees ook:Suzanne Vermeers laatste werk van Paul Goeken verschenen
Lees ook:Voorproefje: Suzanne Vermeer – Zwarte piste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.