Nieuwe thriller Suzanne Vermeer verschijnt half januari

De fans van Suzanne Vermeer dienen nog even geduld te hebben. Op 17 januari 2012 verschijnt bij A.W. Bruna Uitgevers ‘Noorderlicht’, het laatste Suzanne Vermeer-boek dat Paul Goeken zelf geschreven heeft. Wat een onvergetelijke rondreis in Noorwegen had moeten worden, verandert in een helse tocht…

Kim Romeijn wordt bijna dertig en ze wil dit met haar vrienden groots gaan vieren tijdens een rondreis door Noorwegen. De reis is ook een test voor haar relatie met Brian. Ze wil hem daar ten huwelijk vragen. Maar haar broer Eric twijfelt aan Brians intenties.

De vijf mensen die Kim heeft meegevraagd zijn totaal verschillend en onderling ontstaan er al snel spanningen. Wanneer ze onderweg door een ander reisgezelschap worden ingehaald, voelen ze ook de vijandigheid tussen beide gidsen. Als Kim en Brian de ochtend na haar verjaardag wakker worden, eindigt hun onbezorgde leven. Niet iedereen heeft de nacht overleefd… Wie kan Kim nu nog vertrouwen?

Over de auteur
Suzanne Vermeer is het pseudoniem van de in juni 2011 overleden auteur Paul Goeken. In 2002 debuteerde hij met zijn eerste thriller onder zijn eigen naam. Na vier titels ontstond het idee om daarnaast andere boeken onder een pseudoniem uit te brengen. Zijn ijzersterke vakantiethrillers scoorden keer op keer goed. Zo zijn van ‘Bella Italia’ meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

[isbn]9789400500433[/isbn]

Lees ook:Suzanne Vermeers laatste werk van Paul Goeken verschenen
Lees ook:Weer fijne zomerthriller van Suzanne Vermeer
Lees ook:Voordelen van schrijven onder een pseudoniem
Lees ook:Nieuw zomerboek Suzanne Vermeer ondanks dood schrijver
Lees ook:Eerste boek ‘Suzanne Vermeer’ na overlijden Paul Goeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.