Als je niet weet waar je ongeboren kind is

Schrijfster Marelle Boersma heeft als geen ander een oog voor thema’s die een spanningsveld vormen met de huidige actualiteit. Intuïtief voelt ze aan welke maatschappelijke ontwikkelingen een rol in ons leven gaan spelen. Als lezer van haar boek ‘De Babymakelaar’ vraag je constant af: zou het echt zo gaan? Kun je je echt zo voelen?

‘De Babymakelaar’ draait om musicalster Femke van Dam. Haar leven is bijna volmaakt. Ze heeft een fijne relatie met Björn en eindelijk heeft ze de door haar zo innig gewenste rol in een musical gekregen. Haar grote kinderwens blijft echter onvervuld. Ze ziet zich gedwongen haar toevlucht te nemen tot het illegale circuit van commercieel draagmoederschap. Het wordt haar echter snel duidelijk dat in de wereld van de babymakelaar andere regels gelden.

Als Björn bij een raadselachtig ongeluk om het leven komt, staat ze er opeens alleen voor en beseft ze dat ook haar kind gevaar loopt. Dan begint Femke aan een ijzingwekkende zoektocht naar haar kind, dat ergens in de buik van een voor haar onbekende draagmoeder zit. Tijdens deze zoektocht voel je als lezer echt de onmacht.

Boersma schreef eerder vier thrillers, waaronder ‘Complex’ en ‘Schaduwspellen’.

[isbn]9789461090034[/isbn]

Lees ook:A.F.Th. van der Heijden verwerkt dood zoon met roman
Lees ook:Als je ex uit is op wraak
Lees ook:Aan je familie valt niet te ontkomen
Lees ook:Wat doet er écht toe doet in het leven?
Lees ook:Heeft de Liefdesduivel jou ook in zijn macht? (+Win!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.