Heeft de Liefdesduivel jou ook in zijn macht? (+Win!)

Chinouk Thijssen debuteert op 25-jarige leeftijd met ‘Liefdesduivel’. En meteen succesvol, want ze wordt genomineerd voor de Nieuwe Schrijversprijs 2008/2009. Of deze nominatie terecht was, kun je nu zelf ontdekken. We mogen namelijk een gesigneerd exemplaar van het boek weggeven.

Maar eerst iets meer over het verhaal. “Carmen raakt bevriend met Jessie: de laatste verovering van haar gewelddadige ex-vriend Paul. Na een gezellige avond tussen de twee vriendinnen wordt Carmen wakker met een flinke snee in haar hoofd en een overhoop gehaalde kamer. Jessie en Paul zijn beiden verdwenen en Carmen denkt dat Jessie gevaar loopt. Wanneer niemand haar gelooft, gaat ze zelf op onderzoek uit. Zodra Carmen alleen thuis is, beginnen de bedreigingen. Door middel van cryptische briefjes en aanwijzingen wordt Carmen van hot naar her geleid in de zoektocht naar Jessie, totdat haar eigen leven in gevaar dreigt te komen.”

Wil je deze thriller winnen, laat dan een reactie achter. Gebruik je creativiteit, zoals de jonge schrijfster dat ook doe op haar site. Hier kun je trouwens ook al een fragment uit ‘Liefdesduivel’ (ISBN: 978-90-484-0552-7) lezen.

Lees ook:Het verloren woord
Lees ook:Boodschappenbriefjespsychologie…
Lees ook:Bijrollen in Kluun-film bekendgemaakt
Lees ook:Esther Verhoef wint NS Publieksprijs met Déjà vu
Lees ook:De goede vader van Noah Hawley

50 reacties op “Heeft de Liefdesduivel jou ook in zijn macht? (+Win!)

 1. Patricia

  Het woord liefdesduivel doet mij denken aan iemand die wraak neemt met een glimlach als ze is vernederd of bedrogen en in dat geval ben ik soms een liefdesduivel geweest…

    /   Beantwoorden  / 
 2. m.van klaveren

  super ik lees je op………

    /   Beantwoorden  / 
 3. Rianne

  als de liefde de duivel is, dan is de duivel de liefde!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Jessica

  Chinouk, eindelijk jou boek uit. Geweldig! En nu ben ik toch ook wel erg benieuwd naar hoe hij daadwerkelijk is geworden, na al die jaren dat je er op de fora over gepraat hebt!

    /   Beantwoorden  / 
 5. M. Maas

  De duivel kan door de liefde in je bovengehaald worden (denk: huidige vriendinnen)

    /   Beantwoorden  / 
 6. jolanda van leeuwenkamp

  Het boek liefdes duivel lijkt mij een gaaf boek.
  Ik verwacht dat het pittig geschreven zal zijn met een onverwacht einde zoals een goede thriller in elkaar moet zitten.
  En ik lees liever een thriller van eigen bodem.
  Kom maar op nieuwe schrijvers ik kan er niet genoeg van krijgen.

  Dikke knuf Jolanda:P

    /   Beantwoorden  / 
 7. H Hoekstra

  De een krijgt vlinders in zijn buik, bij de ander zorgt de liefde ervoor dat het slechtste (de duivel) in een mens tot uiting komt

    /   Beantwoorden  / 
 8. karlijn v L.

  Ik denk dat dit boek ook in real-life afspeelt, en daarom spreekt het mij ook zo zeer aan…
  ik heb ook al genoeg met Liefdes-duivels te maken gehad… dus misschien ken ik er nog wel wat van leren…:-)

  groetjes Karlijn

    /   Beantwoorden  / 
 9. Ria van Oosten

  ik wil graag de kronkels volgen van de liefdesduivel en ik zal huiveren.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Julienne

  ik wil daar wel wat meer over weten…..laat maar komen dat boek zal het zeker in 1 maal uitlezen.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Larissa

  Liefdesduivel, het is net uit met mijn vriendje en ik ben er echt kapot van. Hij heeft me bedrogen met een ander waar ik gister achter ben gekomen. Aan de ene kant walg ik nu van hem maar ik mis hem ook. Misschien dat dit boek helpt… hij lijkt me in ieder geval inspirerend.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Annie

  Liefdesduivel lijk me een heel spannend boek om een keer helemaal in mee te gaan….

    /   Beantwoorden  / 
 13. Lois

  De titel is al super
  Verder lijkt het me een spannend boek waar ik me graag eens in verdiep.

    /   Beantwoorden  / 
 14. elly van dongen

  Spannende uurtjes met de “liefdesduivel”!!Zou mooi zijn!

    /   Beantwoorden  / 
 15. Ellen

  Weer een nieuwe, jonge schrijfster die Nederland komt veroveren. Dat is mooi, want hoe meer aanbod, hoe beter. Dat het boek direct voor een prijs voorgedragen wordt is natuurlijk mooi, maar dat zou ik als lezer graag eerst zelf ervaren.
  Liefdes duivel. Je kunt het op verschillende maniere interpreteren, wie is de liefdesduivel?
  Het heeft een sinistere onderklank. Wordt dat ook door het boek bevestigd? Laat het me lezen….

    /   Beantwoorden  / 
 16. L. J. B.

  Het lijkt mij een zeer interessant, huiveringwekkend en tenenkrommend boek om te lezen. Aangezien ik zelf de pech heb gehad om met een erg gewelddadige en haast psychotische “Duivel” verloofd te zijn geweest en NIEMAND mijn waargebeurde relaas wilde geloven omdat het idioot luguber was, zou ik graag het boek willen lezen!

    /   Beantwoorden  / 
 17. Monique

  Lijkt me een spannend boek om op een mooie zomeravond buiten te lezen.

    /   Beantwoorden  / 
 18. Clau-dya

  Ik ben heel erg nieuwschierig naar dit boek geworden en kan niet wachten om lekker op vakantie dit boek te gaan lezen

    /   Beantwoorden  / 
 19. Natje_9999

  Liefdesduivel, dat ene woord staat me gewoon op het lijf geschreven!

    /   Beantwoorden  / 
 20. snoeck dorine

  de liefdesduivel heeft ook mij in zijn macht,alhoewel,zou het eerder de liefdes engel znoemen, maar ik denk dat in ieder wel een klein beetje liefdesduivel schuilt!!

    /   Beantwoorden  / 
 21. Irma van der Waarde

  Het kleine beetje wat ik gelezen heb over het boek “Liefdesduivel”is genoeg om mij nieuwsgierig te maken naar het hele verhaal, dus kom maar op met het boek, hahaha

    /   Beantwoorden  / 
 22. duiveltje

  daar mijn we naam duiveltje is en ik ook een echt duiveltje ben wil ik als lezen over duiveltjes
  dus zeker ook dit boek
  ik ben heel erg benieuwd

    /   Beantwoorden  / 
 23. Nohely

  Ik meld mij hierbij aan als één van de velen die het boek wel zouden willen hebben.
  Het lijkt mij een mooi boek en ik hoop later ook schrijfster te worden, net zoals Chinouk!

    /   Beantwoorden  / 
 24. Cynneke

  Ik zie je foto vaak op het forum langskomen als je weer eens een berichtje achterlaat. Dus ik ben ik wel heel benieuwd naar het boek dat je geschreven hebt. Daarom doe ik graag mee.

    /   Beantwoorden  / 
 25. Guanita Tuijtelaars

  Ik meld mij ook aan, lijkt me een heel mooi boek!
  Mooie titel ook

    /   Beantwoorden  / 
 26. Connie - Egwene

  Ik zou wel in aanmerking willen komen voor het boek Chinouk.
  Lijkt me spannend

  Groetjes
  Egwene/Connie

    /   Beantwoorden  / 
 27. anita

  Ik ben dol op spannende boeken, maar aangezien mijn budget erg klein is kan ik dus meestal de boeken die ik wil hebben niet kopen. En dit boek lijkt me geweldig en dan ook nog gesigneerd echt speciaal om voor altijd te bewaren. Daarom wil ik dit boek graag winnen.

    /   Beantwoorden  / 
 28. Cindy (Cin)

  Het gaat mij natuurlijk helemaal niet om het boek…..Ik spaar gewoon handtekeningen! ;)

    /   Beantwoorden  / 
 29. k v kammen

  liefde is duivels lekker! want it

    /   Beantwoorden  / 
 30. Nicole(ken)

  Lijkt me een heerlijk boek !
  En natuurlijk nog heerlijker dit te kunnen winnen ;-)
  De titel alleen al doet me denken aan een fantastische vrouwenthriller, met de nodige spanning en (in niet overheersende mate) romantiek. Mmmmmmm…… :-)

    /   Beantwoorden  / 
 31. Draconia

  Doet me denken aan heel donkere chocolade. Bitterzoet. Ik kom graag in aanmerking voor dit boek.

    /   Beantwoorden  / 
 32. Xandra

  De titel spreekt me erg aan. Ik ben erg benieuwd.
  Ik ben dol op thrillers, favoriete schrijfsters zijn Karin Slaughter, Tess Gerritsen, Loes den Hollander, Esther Verhoef.
  Kan ik Chinouk Thijssen aan de lijst toevoegen….? De toekomst zal het leren. Ik laat het je weten!

    /   Beantwoorden  / 
 33. Maartje

  Als ik de omschrijving en het fragment lees, wil ik alleen maar het hele verhaal gaan lezen!
  Zeer spannende titel…

    /   Beantwoorden  / 
 34. jolanda

  Liefde is als gif. Het verspreidt zich als een LiefdesDuivel.

    /   Beantwoorden  / 
 35. Jacqueline

  Lijkt mij een fijn boek!! Ik lees veel boeken en ben altijd benieuwd naar nieuwe schrijvers (zeker vrouwelijke thriller schrijfsters)!!
  Ik zou dit boek heel graag lezen en als het de belofte van de titel en de omschrijving waar maakt, zal ik het zeker andere mensen aanraden om ook te lezen…..

    /   Beantwoorden  / 
 36. cynthia

  Dit klinkt “adembenemend spannend” ik zou m ook wel willen winnen..

    /   Beantwoorden  / 
 37. Boekenwurm

  Het zou toch des duivels zijn als deze boekenwurm die het liefste literaire thrillers van nederlandse schrijfsters verslindt, weer niet in de prijzen valt bij een boekenprijsvraag. Heb het al zo vaak geprobeerd, maar helaas, moet mijn thrillers nog steeds zelf kopen :-)

  Liefs, boekenwurm

    /   Beantwoorden  / 
 38. Eva

  Het leuke aan thrillers is dat je zelf tijdelijk voor rechercheur kan spelen. Wat is er gebeurd? Wat was het motief? Als je deze vragen weet te beantwoorden ben je al een stuk dichter bij de oplossing. Maar je leeft ook mee met de hoofdpersoon. Wat doet zij om dit raadsel op te lossen? Welke gedachtes spoken er door haar hoofd? En dan stel je jezelf stiekem de vraag: hoe zou ik reageren in een situatie als deze?

  Daarom wil ik Liefdesduivel graag lezen/winnen. Het lijkt mij een spannend, intigrerend en mysterieus verhaal.

    /   Beantwoorden  / 
 39. Nency

  Grandioos als een 25 jarige met haar debuut wordt genomineerd voor de Nieuwe Schrijversprijs. Het kan niet anders dat het een geweldig boek moet zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 40. Angela

  Chinouk (of Cécile ;-) ) gefeliciteerd!

    /   Beantwoorden  / 
 41. Wiep

  Ooh geweldig dat je droom is uitgekomen! Ineens een voorbeeld voor velen, prachtig! En al die lovende reacties, echt super. Zo zie je maar, daar waar de liefde en passie ligt, ligt het succes! Zou heel erg graag voor je gesigneerde exemplaar in aanmerking komen.

    /   Beantwoorden  / 
 42. Hanszie

  Eerst en vooral proficiat met je debuut en ook een nominatie voor een prijs! Goed zo! Ik ben een vlaamse fan van het thrillend gebeuren in Nederland en Belgie. In Liefdesduivel zullen we, zoals de korte inhoud doet vermoeden, meegenomen worden op een liaan, waar we worden meegeslingerd in een zoektocht naar een vermiste geliefde. Ik verwacht dan ook een heel gevoelig uitgewerkte personages waar de emotie nooit ver weg zal zijn.

  groeten
  Hans

    /   Beantwoorden  / 
 43. elly van dongen

  Spanning te snijden, hopelijk ook wat lijken…..

    /   Beantwoorden  / 
 44. Mary Winter

  Ik ben des duivels nieuwsgierig:’Wáár, o wáár, is Jessie?!’
  Mijn fantasie gaat met dit raadsel op de loop; ik zou er een boek over kunnen schrijven, maar er liever een boek over lezen.

    /   Beantwoorden  / 
 45. Inge

  Is the devil called love ….?

    /   Beantwoorden  / 
 46. Jennifer Zweep-Matto

  Hoi,

  Ik ga je boek zeker lezen!! Het verhaal klinkt erg spannend! Ik hoop dat je goed verkoopt. Heel veel succes! Ik zou heel erg graag een gesigneerd exemplaar bemachtigen.
  Liefs
  Jennifer

    /   Beantwoorden  / 
 47. Patricia de Ryck

  Deze actie is gesloten, de winnaar is per mail op de hoogte gebracht.

    /   Beantwoorden  / 
 48. nachtergaele aime

  zo’n thriller wil ki graag lezen

    /   Beantwoorden  / 
 49. stef

  Van deze schrijfster nog niks gelezen, dus ik ben heel erg benieuwd! Waar haar nieuwe boek over gaat, klinkt erg goed. Lijkt me zeker het proberen waard!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.