New Kids actrice schrijft weer fijne roman: Supersingle

Nicole van Nierop, die je kan kennen uit de New Kids-serie en de eerste film, heeft haar tweede roman geschreven. ‘Supersingle’ is een tragikomisch verhaal over liefde, eenzaamheid, machtsmisbruik, dertigersdilemma’s en de als vanzelfsprekend beschouwde honger naar het moederschap.

Handelbare kinderen, trouwe wederhelften en geslaagde gezinnetjes. Elk jaar met kerst wordt de drieëndertigjarige Rebecca geconfronteerd met het ondraaglijke geluk van haar broers en vooral met haar hunkering naar een leven als dat van de mensen om haar heen. Rebecca zit in een ware dertigersdip, en de tijd tikt genadeloos door. Samen met haar beste vriendin Fleur probeert ze haar twijfels te overschreeuwen en richt ze zich op uitgaan en mannen.

Als ze de tien jaar oudere Willem tegenkomt stort ze zich vol verwachting in zijn armen. Maar het sprookje duurt niet lang: de witte afdruk van een trouwring brengt Rebecca met een harde klap terug op aarde. Wanneer ze dan ook nog zwanger van hem blijkt te zijn, staat haar leven helemaal op zijn kop.

Dan bedenkt ze tijdens haar werk bij een reclamebureau de ultieme campagne en weet ze plotseling hoe ze haar singlebestaan vorm kan geven. Zij zal ervoor zorgen dat ze niet in de vergaarbak van zielige alleenstaanden zal belanden.

Over de auteur
Nicole van Nierop (1980) schreef onder meer teksten voor de spraakmakende tv-serie ‘New Kids’ en de film ‘New Kids Turbo’, waarin ze zelf ook speelde. Daarnaast werkte ze samen met Frank Lammers aan de nieuwe serie ‘Brabants geluk’, die ze zelf schreef. In 2010 verscheen haar debuutroman ‘Ik houd van u‘, die in 2013 verfilmd zal worden. De roman werd genomineerd voor de Cutting Edge Award voor het beste Nederlandstalige boek.

[isbn]9789044620962[/isbn]

Lees ook:New Kids Nitro boek – Hillemoal Koekwous Jonguh!
Lees ook:New Kids Turboboek: boek van bioscoopsensatie
Lees ook:Een sterk en kritisch tijdsbeeld
Lees ook:Huiveringwekkende erotische thriller van Lisa Renee Jones
Lees ook:Eindelijk inspraak familie op lichaamscellen Henrietta Lacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.