New Kids Turboboek: boek van bioscoopsensatie

Voor alle fans van de bioscoopfilm over de vijf grofgebekte, onbehouwen gasten met een zachte ‘g’ uit het nu al legendarische Maaskantje verschijnt bij Lebowksi Achievers het New Kids Turboboek. De speelfilm, over de razend populaire Brabantse hangjongeren uit Maaskantje, heeft op de eerste dag dat de film in de bioscoop te zien was het omzetrecord verbroken van alle tot nu toe uitgebrachte Nederlandse films. Sinds de Nederlandse bioscooprelease van donderdag 9 december hebben al meer dan 100.000 bezoekers de film gezien.

Het New Kids Turboboek bevat exclusief beeldmateriaal en interviews met Rikkert, Richard, Gerrie, Barrie, Robbie en natuurlijk het wulpse kassameisje Manuela. Verder zijn een heuse sightseeingtour door Maaskantje, horoscopen, jeugdfoto’s, contactadvertenties, biervlekken en allerlei andere extra’s in het boek opgenomen.

De bioscoopfilm New Kids Turbo is geproduceerd door Eyeworks Film & TV Drama (van onder andere de boekverfilmingen ‘Komt Een vrouw Bij De Dokter‘, ‘De Gelukkige Huisvrouw‘, ‘Dik Trom‘) in samenwerking met Inspire Pictures, Dutch Media, Comedy Central en 100% Halal. De film bevat gastrollen van onder anderen Theo Maassen, Hans Teeuwen, Frank Lammers, Rutger de Bekker, Jody Bernal en Peter Aerts. De film draait momenteel in 90 zalen in Nederland.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:New Kids Turbo boek binnen maand derde druk
Lees ook:New Kids Nitro boek – Hillemoal Koekwous Jonguh!
Lees ook:Carice van Houten speelt ‘De gelukkige huisvrouw’
Lees ook:Komt een vrouw bij de dokter in première (Update)
Lees ook:Gelukkige huisvrouw in april in bioscoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.