Sera Beak laat je goddelijke vonk branden

Sera Beak gelooft niet in hokjes. Ze is stoer en sexy, maar ook gevoelig en intelligent. Houdt van designer jeans en cocktails, maar ook van mediteren en filosoferen. Dus als zij een boek schrijft over spiritualiteit is dat spannend, origineel en helemaal hip! Oh ja, en ook nog eens informatief en uitgebreid. Precies zoals de moderne vrouw het graag leest.

Eén ding vooraf: je moet wel lef hebben om ‘Het Rode boek’ te lezen. In het diepe durven duiken en niet bang zijn voor een innerlijke explosie. Want dat die gaat komen, staat onherroepelijk vast. Je zult beseffen dat er ‘meer’ is in het leven. En moeten erkennen dat ook jij deel uitmaakt van een groter goddelijk geheel. Maar hoe en waarin je dat vindt is helemaal aan jezelf; die vrijheid krijg je. Losjes met veel kosmische knipogen – zonder aan de echtheid van de materie iets af te doen – laat Beak je kennismaken spiritualiteit in de aller-breedste zin van het woord.

Hebben Carl Jung en indiaanse sjamanen iets met elkaar gemeen? Hoe verhoudt zenboeddhisme zich tot natuurwetenschappen? Schuilt er een kosmische les in dromen over seks? Kan zijn dat je het weet, na het lezen van ‘Het Rode boek’. Kan ook zijn dat je iets heel anders ontdekt. Mooi toch? Spiritueel cowgirl Beak mixt de nieuwste gedachten en onderzoeken met oude tradities en wijsheden. En matcht dat met de nodige vrouwelijke frivoliteiten plus hele krachtige oefeningen. Een uiterst brandbare cocktail, die je gegarandeerd laat vlammen!

Over de auteur
Sera Beak is een wereldreiziger en een zelfbenoemde spirituele cowgirl, die heel nieuwsgierig en nergens bang voor is. Ze is aan Harvard University opgeleid om onderzoek te doen naar mysticisme en vergelijkende godsdienstwetenschappen.

[isbn]9789021549897[/isbn]

Lees ook:‘Tijd maken’ thema Maand van de Spiritualiteit 2010
Lees ook:Wc- en bad lezers
Lees ook:Jury Britse Booker Prize plant bomen voor boeken
Lees ook:Tijd maken thema Maand van de Spiritualiteit 2010
Lees ook:De waanzinnige boomhut van 13 grappige verdiepingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.