#Twitter werkt!

Werk vinden via Twitter, zelfs zonder ervaring met dit medium? Het kan echt! Banenzoekers kunnen online netwerken niet langer negeren, steeds meer bedrijven werven via sociale netwerksites als Twitter. In ‘#Twitter werkt!’ lees je er alles over.

Ook zzp’ers vinden steeds vaker nieuwe opdrachtgevers via sociale media. En klanten volgen hun favoriete bedrijven op de voet. Om niet achter te blijven is het dus hoog tijd om de vele toepassingen van Twitter te ontdekken. Want er is zoveel meer mogelijk voor werkzoekenden, zzp’ers en kleine ondernemers dan alleen de laatste trending topics volgen. In vogelvlucht neemt Fiona Stoop je mee in de wereld van Twitter.

Over de auteur
Fiona Stoop is sinds april 2009 actief op Twitter (@werkcoach). Ze heeft inmiddels meer dan 3.500 volgers en ruim 12.000 tweets geplaatst. Als zelfstandig ondernemer gebruikt Fiona zelf actief Twitter voor het vinden van opdrachtgevers, het onderhouden van contacten met cliënten en het doen van onderzoek naar gedrag en behoeften van werkgevers en werknemers op Twitter.

[isbn]9789049107932[/isbn]

Lees ook:Zelfmoordterroriste Muriel Degauque beschreven
Lees ook:Sociale Netwerkers verdienen meer
Lees ook:Schrijf mee met Ronald Giphart aan roman op Twitter
Lees ook:Kluun toch zelf op Twitter
Lees ook:Naam van Kluun misbruikt op Twitter

2 reacties op “#Twitter werkt!

  1. twitter volgers

    Ik denk dat je tegenwoordig veel meer dan alleen werk kan vinden via twitter

      /   Beantwoorden  / 
  2. Boeken Top

    Kom kijken op Boeken Top. En bekijk hier de leukste boekbesprekingen, artikelen en stimulus om weer te gaan lezen. We zien je snel!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.