Eric Smit schrijft boek over woekpolissen en hun slachtoffers

Eric Smit stelde eerder met zijn geruchtmakende bestseller Nina Nina Brink aan de kaak. Nu fileert hij samen met René Graafsma, voorheen verkoper van woekerpolissen en inmiddels bekeerling, alle soorten woekerpolissen en biedt oplossingen en alternatieven. In maart 2011 verschijnt het boek ‘Woekerpolis, Hoe kom ik er vanaf?’ bij Bertram + de Leeuw uitgevers.

Eric Smit: “Het financiële schandaal rond de woekerpolissen kent in de geschiedenis van ons land geen gelijke. Miljoenen mensen werden jarenlang bewust misleid door verzekeringsmaatschappijen. De daders lopen nog steeds vrij rond. De compensatieregelingen die na jaren van onderhandelen overeen werden gekomen, blijken geen stuiver waard te zijn. Het woekeren gaat door, tenzij mensen zelf hun maatregelen treffen. Voor hen schrijven wij dit boek.”

Eric Smit is financieel-economisch journalist en schreef de bestsellers ‘Broncode’ en ‘Nina’. René Graafsma is financieel adviseur en verkocht zelf woekerpolissen totdat hij inzag wat voor destructieve producten hij aan de man bracht. Vervolgens koos hij voor het andere kamp en maakte er zijn beroep van om mensen professioneel te helpen bij het ‘ontwoekeren’.

[isbn]9789057592874[/isbn]
[isbn]9789044614657[/isbn]

Lees ook:De Nina Brink en Eric Smit-soap
Lees ook:Nina Brink biografie van Eric Smit mag
Lees ook:Nina Storms beschrijft in autobiografie beursgang WorldOnline
Lees ook:Grootste financiële schandaal uit NL-geschiedenis
Lees ook:Reportage over Nieuwe handen van Gerie Smit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.